Ο Python καταβροχθίζει σχεδόν 200 ορτύκια στην Πατάγια

Πατάγια -

Γενναίοι κυνηγοί φιδιών έπιασαν έναν πύθωνα μήκους δύο μέτρων αφού είχε καταβροχθίσει σχεδόν «200 ορτύκια» που εκτρέφονταν για καλλιέργεια στην Πατάγια.

Η ομάδα των μάγων φιδιών έφτασε σε μια κατοικία στην υποπεριοχή Nongprue της Pattaya της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi, στις 10 μ.μ. χθες, 25 Μαΐου, αφού ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους τηλεφώνησε για να τους ενημερώσει ότι είχε εντοπίσει έναν μακρύ πύθωνα να κουλουριάζεται μέσα στο ορτύκι του. κλουβί.

Λόγω της γενναίας καρδιάς και των ικανοτήτων τους, οι μάγοι φιδιών κατάφεραν να εντοπίσουν και να πιάσουν γρήγορα το μεγάλο φίδι που κουλουριαζόταν στο γρασίδι κοντά στο κλουβί. Αφού το μέτρησαν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το θηρίο είχε μήκος πάνω από δύο μέτρα και ζύγιζε πάνω από 40 κιλά.

Σε μια συνέντευξη στην ομάδα The Pattaya News, οι πιαστές φιδιών είπαν ότι το βάρος του φιδιού θα μπορούσε εν μέρει να προέρχεται από σχεδόν 200 φτωχούς τα ορτύκιαότι μόλις είχε φάει σε ένα κλουβί με βάση τις δηλώσεις ενός ιδιοκτήτη σπιτιού.

Ο ακριβής αριθμός των ορτυκιών που καταναλώθηκαν δεν δόθηκε επιστημονικά.

Παρά τη ζημιά, το ζώο θα απελευθερωνόταν με ασφάλεια πίσω στη φύση όπου ανήκε, είπαν οι κυνηγοί φιδιών στο The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.