Οι rockers Landing Lights με έδρα την Πατάγια κυκλοφορούν το νέο single Over the Bow

Πατάγια, 26 Μαΐου 2023 

Το Over the Bow είναι η τελευταία κυκλοφορία από τους rockers με έδρα την Πατάγια, το Landing Lights. Ηχογραφήθηκε τοπικά στα RST Studios και έγινε mix-master στο Λονδίνο. 

Το Landing Lights είναι ένα κουιντέτο που προέρχεται από την Πατάγια της Ταϊλάνδης. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Dirk Bovee (φωνητικά/κιθάρες), Will Stoker (φωνητικά), Mario Ortiz Casado (μπάσο/επικεφαλής), Richard Burkhill (πλήκτρα) και Craig Donaldson (ντραμς). 

Το Over the Bow είναι το πρώτο σινγκλ από το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023. 

Σύνδεσμοι: (κατεβάστε το βίντεο για καλύτερη ποιότητα) 

Το όνομα, Over the Bow, προέρχεται από την πρακτική ναυτικού πολέμου της βολής μιας προειδοποιητικής βολής πάνω από την πλώρη ενός εχθρικού πλοίου. 

Ωστόσο, η Landing Lights έχει βάλει τη δική της άποψη.

«Το έγραψα ως απάντηση στα δύο τελευταία χρόνια της κόλασης», είπε ο ντράμερ των Landing Lights, Craig Donaldson. «Ανυπομονώ να δω το πίσω μέρος του COVID και να συνεχίσω τη ζωή μου, αλλά δεν μπορώ απλά να συνεχίσω όπως πριν. Δεν μπορώ πλέον να είμαι θεατής καθώς ο πλανήτης μας καταρρέει. Ο COVID ήταν μια προειδοποιητική βολή πάνω από το τόξο, ο τρόπος της φύσης να λέει, "Ήρθε η ώρα να σηκωθείτε και να σημειώσετε, σας μιλάω.

Ενώ το Over the Bow δεν είναι τόσο κυριολεκτικό – απεικονίζοντας αντ’ αυτού χαρακτήρες που δεν μπορούν να δουν πέρα ​​από τους κύκλους στους οποίους υπάρχουν, ανθρώπους που αγωνίζονται να μάθουν από τα λάθη τους – θέτει το ερώτημα: «Τι θα κάνετε για αυτό; Θα ακούσεις τώρα;» 

Το συγκρότημα απολαμβάνει να παίζει ξανά ζωντανά, έχοντας ήδη εμφανιστεί σε χώρους της Μπανγκόκ όπως Jam, Delaney's και Speakerbox νωρίτερα φέτος. Το Landing Lights έπαιξε επίσης στο Burapa Bike Week Festival (Παττάγια) 2023. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φώτα προσγείωσης, Δες αυτό Linktree. 

Από τότε που κυκλοφόρησε το ομώνυμο EP τους το 2021 και το ντεμπούτο τους άλμπουμ, Transit Lounge, το 2022, οι Landing Lights είχαν περισσότερες από 60 ροές στο Spotify. Ανοδικά και μπροστά! 

Φώτα προσγείωσης επαφής: 

email@landinglights.info 

Τηλέφωνο: 0822386827

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/