Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε πολυτελές σπίτι στο Μπανγκλαμούνγκ

Μπανγκλαμούνγκ -

Μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε πολυτελές σπίτι στο Nongprue κοντά στο σπίτι του Nongprue Mayor.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά σε πολυτελές σπίτι στο Σόι Σαντισούκ χθες το απόγευμα, 25 Μαΐου 2023. Αυτοί και η ομάδα των ειδήσεων Pattaya έφτασαν στο σημείο για να βρουν πολύ καπνό να έβγαινε από το σπίτι, το οποίο ήταν κλειδωμένο και έμοιαζε ακατοίκητο.

Οι πυροσβέστες έσπασαν μια γυάλινη πόρτα πριν προσπαθήσουν να σβήσουν τη φωτιά μέσα στο σπίτι. Δεν βρέθηκε κανείς μέσα στο σπίτι και χρειάστηκε μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Ένας εργαζόμενος είπε ότι το σπίτι ανακαινίζεται έξω αυτήν τη στιγμή από ανακαινιστές και ότι το εσωτερικό του σπιτιού κλειδώθηκε από τον ιδιοκτήτη. Ενώ οι ανακαινιστές γευμάτιζαν, άρχισε να βγαίνει καπνός από το εσωτερικό του σπιτιού, ισχυρίστηκε η ανάδοχος εταιρεία.

Ωστόσο, τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη. Τα ονόματα της εταιρείας ανακαίνισης και του ιδιοκτήτη του σπιτιού αποκρύπτονται εν αναμονή της πλήρους έρευνας από τις αρμόδιες αρχές.

Η πυρκαγιά προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας, αλλά η ακριβής εκτίμηση των ζημιών δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη, εν αναμονή περαιτέρω ελέγχου από ασφαλιστικές εταιρείες και πυροσβέστες.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.