Συλλέκτης μπουκαλιών Pattaya που κόπηκε στην πλάτη από έναν άγνωστο

Πατάγια -

Ένας οδοκαθαριστής/συλλέκτης μπουκαλιών στην Πατάγια κοπείτο στην πλάτη με ένα μαχαίρι από έναν άγνωστο που μόλις είχε ζητήσει να πιει ποτό μαζί του.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στους διασώστες Sawang Boriboon στις 10:30 χθες, 24 Μαΐου. Οι διασώστες βοήθησαν έναν Ταϊλανδό ονόματι κ. Banyat Pholdee, έναν 48χρονο οδοκαθαριστή, ο οποίος είχε υποστεί μια βαθιά πληγή που προκλήθηκε από ένα μαχαίρι στην πλάτη του.

Το θύμα βρέθηκε με την αδερφή του στη μέση του Soi Nongprue 3 στην υποπεριφέρεια Nongprue της συνοικίας Banglamung. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτός και η άγνωστη αδερφή του προσπαθούσαν να πάνε σε ένα νοσοκομείο για να θεραπεύσουν το οδυνηρό τραύμα του, αλλά ο κ. Banyat δεν άντεξε τον πόνο και έτσι σταμάτησαν για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Σχετικά με το περιστατικό, ο κ. Banyat είπε ότι ο ίδιος, η αδερφή του και ο κουνιάδος του, πήγαν για ψάρεμα σε ένα κανάλι στο Soi Nongprue 3. Ενώ έπιναν αλκοόλ μαζί αφού τελείωσαν, η ομάδα πλησίασε ένα ψηλό, μελαχρινό -δέρμα Ταϊλανδός ξένος με ξυρισμένο κεφάλι που ζήτησε να τους συμμετάσχει στο ποτό. Ο άγνωστος άνδρας προσφέρθηκε επίσης να συνεισφέρει χρήματα για να αγοράσει αλκοόλ, σημείωσε ο κ. Banyat.

Όταν τελείωσε το πρώτο σετ αλκοόλ, η αδερφή και ο κουνιάδος του κυρίου Banyat βγήκαν έξω για να αγοράσουν κι άλλα. Κατά την απουσία τους, όμως, ο προαναφερόμενος ταράχτηκε για άγνωστους λόγους και χτύπησε ξαφνικά με ένα μαχαίρι από πίσω τον τραυματία και στη συνέχεια διέφυγε. Το χτύπημα άφησε ένα μεγάλο τραύμα στην πλάτη του θύματος.

Ο κ. Banyat μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο από διασώστες Sawang Boriboon. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία της Πατάγια εργάζεται για τον εντοπισμό του υπόπτου μέχρι την ώρα του Τύπου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.