Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πατάγια διαμαρτύρεται για σταμάτημα οδικών εργασιών στο Soi 15 Buakhao και στο Second Road

Πατάγια -

Ένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Pattaya υπέβαλε καταγγελία στις αρχές της Pattaya, καλώντας τους να επισπεύσουν την καθυστερημένη οδοποιία στα ανοιχτά της Pattaya Second Road και του Soi 15 Buakhao, πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue Pattaya.

Ο κ. Bunjong Banthuprapat, Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Pattaya, Περιφέρεια 3, συναντήθηκε με τις αρμόδιες αρχές χθες, 24 Μαΐου, για να ρωτήσει σχετικά με την πρόοδο του έργου του συστήματος αποχέτευσης στο Soi Kaset Suwann 15, που τελικά συνδέεται με την Pattaya Beach Road.

Το έργο περιλαμβάνει εκσκαφές, εγκατάσταση σωλήνων αποστράγγισης και αποκατάσταση του δρόμου, καλύπτοντας απόσταση 1,050 μέτρων από τη διασταύρωση Wat Chai Mongkhon έως το Soi Pattaya Sai 2, Soi 10 και μια απόσταση 894 μέτρων από το Soi Kaset Suwann 15 έως τη διασταύρωση Bua Khao .

Ενώ η εκσκαφή και η εγκατάσταση σωλήνων έχουν ολοκληρωθεί και το οδόστρωμα έχει επιχωματωθεί με χώμα, ο εργολάβος δεν έχει ακόμη προβεί σε μόνιμη ανακαίνιση του οδοστρώματος, τόνισε ο κ. Bunjong.

Αντίθετα, έχουν χρησιμοποιηθεί προσωρινά μέτρα, όπως η χρήση μεταλλικών πλακών για την κάλυψη του μη επιφανειακού δρόμου για να επιτρέπεται η προσωρινή διέλευση των οχημάτων. Ο κ. Bunjong προειδοποίησε ότι τα μέτρα αυτά αποτελούν κίνδυνο για το κοινό και τους τουρίστες που ταξίδευαν στην περιοχή.

Τελικά, προέτρεψε τη διοίκηση της πόλης να επισπεύσει τις απαραίτητες ενέργειες και να ολοκληρώσει το έργο το συντομότερο δυνατό.

Αποδέχτηκε το παράπονο του μέλους του συμβουλίου ο κ. Anuwat Thongkam, Διευθυντής του Γραφείου Τεχνικών Υγιεινής της Pattaya.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το καθυστερημένο έργο είχε αντιμετωπίσει προκλήσεις σχετικά με τα υπόγεια συστήματα κοινής ωφέλειας κάτω από το οδόστρωμα.

Είπε ότι αναμένει το έργο να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Μαΐου και τα μέσα Ιουλίου 2023 σύμφωνα με τη σύμβαση κατασκευής.

Το TPN media σημειώνει ότι οι κατασκευαστικές εργασίες συνεχίζονται πάνω από ένα χρόνο και έχουν μαστιστεί με πολλά προβλήματα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.