Ο δήμαρχος στο Sattahip βοηθά τα θύματα ξένων τροχαίων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip -

Ο δήμαρχος της υποπεριφέρειας Kled Kaeo βοήθησε τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν από τροχαίο ατύχημα στο Sattahip.

Ο κ. Yotsawat Phuwarattanakul, ο Δήμαρχος της υποπεριοχής Kled Kaew, ή «Mayor Tai», παρείχε βασική ιατρική βοήθεια σε τρεις άγνωστους άνδρες, δύο ήταν αλλοδαποί, που έτυχε να πέσουν σε τροχαίο ατύχημα κοντά στη Διοίκηση Ανάπτυξης Ναυτικού Πολέμου στο Sattahip περιοχή.

Ο κ. Yotsawat παρείχε βοήθεια σε όλους τους τραυματίες και φρόντισε για τη μεταφορά ασθενοφόρου στο τοπικό νοσοκομείο. Η αξιέπαινη δράση του έλαβε χώρα εν μέσω της παρουσίας πολλών πολιτών που προσήλθαν επίσης να βοηθήσουν. Θαύμασαν τον κ. Yotsawat για την άμεση βοήθειά του στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Σε συνέντευξή του σε τοπικά ΜΜΕ, ο δήμαρχος δήλωσε ότι ενώ πήγαινε για να εκτελέσει τα καθήκοντά του, συνάντησε ένα ατύχημα και αμέσως πάρκαρε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου για να βοηθήσει τους τραυματίες.

«Όποτε αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, σπεύδω αμέσως να βοηθήσω, θεωρώντας ότι είναι κρίσιμη ευθύνη ενός καλού πολίτη, καθώς κάθε ζωή είναι πολύτιμη», είπε ο δήμαρχος.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.