Ινδός άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται να έκλεψε τηλέφωνο από Ταϊλανδέζα στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένας Ινδός συνελήφθη στο Άο Νανγκ στο Κράμπι αφού φέρεται να έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από μια Ταϊλανδή.

Η επαρχιακή αστυνομία του Κράμπι είπε στο Phuket Express ότι το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο Ινδός ήρθε να μιλήσει με μια Ταϊλανδή που συνάντησε σε ένα εστιατόριο στο Άο Νανγκ. Φέρεται να πήρε το κινητό της γυναίκας, ένα iPhone 8 Plus.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας αποκρύφθηκε από τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Ao Nang και η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο από βίντεο CCTV στο εστιατόριο πριν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Krabi για τον Ινδό ύποπτο.

Ο Ινδός συνελήφθη με το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, είπε η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Ao Nang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κλοπή τη νύχτα.

Το Phuket Express σημείωσε ότι τα ονόματα των εμπλεκομένων, συμπεριλαμβανομένου του υπόπτου, δεν δόθηκαν από την αστυνομία.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.