Η Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα της Ταϊλάνδης διοργανώνει ένα επιτυχημένο πάρτι στον κήπο της στέψης στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  We πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα της Ταϊλάνδης θα πραγματοποιήσει ένα πάρτι στον κήπο Coronation Garden στην Πατάγια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, Το RBLT Garden Party σημείωσε μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο, 20 Μαΐου. Φαινομενικά για τον εορτασμό της στέψης ήταν μια μεγάλη δικαιολογία για ένα πάρτι με τζάμπα.

Η μουσική προμηθεύτηκε από τους Barry Upton, Paul Jackson και Jason and Soul Mates. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αυτά τα 3 αστέρια συγκροτήματα της Pattaya ήταν σε μια σύνθεση και εμφανίστηκαν μαζί!
Υπήρχε υπέροχο φαγητό από το Meatstuff και το Retreat Lawn Bowls Club, το ίδιο το κλαμπ χρειάζεται μια αναφορά και ο Colin και ο Pupay μας καλωσόρισαν πολύ, και μια τεράστια κραυγή στον Khun Mai, ο οποίος λίγο πολύ οργάνωσε τον χώρο.
Ευχαριστώ την Joanne the HM Consul για το πιστό τοστ και όλους όσοι βοήθησαν να γίνει η εκδήλωση εξαιρετική.
Αν και λίγο πιο κάτω από πέρυσι, περισσότεροι από 200 πάρτι από τη Βρετανία, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και φυσικά την Ταϊλάνδη, απόλαυσαν τη βραδιά και τη νύχτα.

Αφήστε τις εικόνες να μιλήσουν, ω! και προσέξτε την εκδήλωση της επόμενης χρονιάς, θα είναι κράκερ.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/