Η αστυνομία της Πατάγια λέει όχι στους ζητιάνους με κοστούμια λιονταριών

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Οι αξιωματικοί του δήμου της πόλης της Πατάγια, που ονομάζονται επίσης Tessagit, έδωσαν τα μπράβο στους λεγόμενους ερμηνευτές λιονταριών που λένε ότι είναι στην πραγματικότητα ζητιάνοι που ενοχλούν τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Ένας άγνωστος άνδρας απομακρύνθηκε από το δημοφιλές Soi 6 σήμερα το βράδυ στη Βόρεια Πατάγια μετά από πολλές καταγγελίες από ιδιοκτήτες μπαρ ότι ο άνδρας, ο οποίος ήταν ντυμένος με κοστούμι σαν λιοντάρι και εξοπλισμένος με ένα γιγάντιο τύμπανο, έμπαινε σε μπαρ χωρίς άδεια και έφτιαχνε πολλά θόρυβος και ενοχλητικοί πελάτες ενώ ζητούν χρήματα.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι υπάρχουν ορισμένες εποχές του χρόνου, όπως η Κινεζική Πρωτοχρονιά, όταν μεγάλοι ερμηνευτές δράκων συγκεντρώνουν φιλανθρωπικές δωρεές σε όλη την πόλη. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία της Pattaya, αυτό δεν είχε καμία σχέση με καμία φιλανθρωπική οργάνωση ή καμία οργάνωση και ο άνδρας δεν κολλούσε σε εμφανίσεις στο δρόμο, αλλά έμπαινε βίαια σε χώρους χωρίς άδεια και απαιτούσε χρήματα από πελάτες του μπαρ για την «παράστασή» του.

Οι υπάλληλοι του δήμου της Πατάγια δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να εμποδίζουν τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» να εισέρχονται σε μπαρ και να ενοχλούν τους πελάτες που πληρώνουν. Φωτογραφία της Pattaya Tessagit.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/