ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Πατάγια παρέχει ενημέρωση σχετικά με τη δολοφονία νεαρής γυναίκας από την Ταϊλάνδη

Πατάγια -

Ο δολοφόνος μιας νεαρής γυναίκας από την Πατάγια ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα για ένα χρέος που αρνήθηκε να του ξεπληρώσει, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο ύποπτος αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν πρώην κατάδικος που μόλις είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο χρόνια, είπε η αστυνομία.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, ένας βασικός ύποπτος που καταζητείται για τον άγριο φόνο μιας νεαρής γυναίκας από την Πατάγια παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα με σπασμένο γυαλί σε κορνίζα λόγω οικονομικής διαμάχης.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Πολ. Ο υποστράτηγος Kampol Leelapraphorn, αρχηγός της αστυνομίας Chonburi, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας επιχείρησης για τη σύλληψη του κ. Watcharaphon Ansongkram, του 39χρονου δολοφόνου μιας νεαρής γυναίκας, σήμερα, 25 Μαΐου, σε συνέντευξη Τύπου στην αστυνομία της Πατάγια. Σταθμός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Watcharaphon ή Kik, με το παρατσούκλι «Kik Kilo 10», παραδέχτηκε ότι σκότωσε το θύμα, την 32χρονη κυρία Rattana Thammarak, μαχαιρώνοντάς τη πολλές φορές με ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί σε μια κορνίζα για τον ισχυρισμό ότι είχε αρνηθεί να του επιστρέψει 30,000 μπατ.

Αφού δολοφόνησε τη γυναίκα, ο Watcharaphon έκλεψε το τηλέφωνο του νεκρού και μια μπλε μηχανή Honda Wave και έφυγε από το συγκρότημα διαμερισμάτων της κυρίας Rattana. Κατηγορείται για σωματική επίθεση σε άλλο άτομο μέχρι θανάτου, κλοπή και λήψη παράνομων ναρκωτικών.

Κατά τον έλεγχο του ποινικού του μητρώου, ο αρχηγός της αστυνομίας διαπίστωσε επίσης ότι ο Γουοκάραφον είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από δύο χρόνια αφού είχε καταδικαστεί για ληστεία, χρήση όπλου τη νύχτα, πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών σε άλλους και απόπειρα φόνου. Το δικαστήριο τον χαστούκισε με ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών, αλλά αφέθηκε ελεύθερος στις 10 Ιουλίου 2021, αφού έμεινε στη φυλακή για δύο χρόνια.

Στο τέλος του συνεδρίου ο Πολ. Ο υποστράτηγος Kampol πρότεινε στους ιδιοκτήτες ακινήτων να εφαρμόσουν βασικά μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των ενοικιαστών. Αυτά τα μέτρα μπορεί να περιλαμβάνουν την εγκατάσταση καμερών CCTV και την πρόσληψη φύλακα για την προστασία των κατοίκων.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.