Συνελήφθη ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία νεαρής γυναίκας Πατάγια στο Sakon Nakhon

Kut Bak, Sakon Nakhon-

Ο κύριος ύποπτος που καταζητείται για τον άγριο φόνο μιας νεαρής γυναίκας Πατάγια συνελήφθη σε ένα αγροτικό χωριό κοντά στην επαρχία Kalasin στο Sakon Nakhon στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη και μεταφέρεται στην Πατάγια για έρευνα.

Η δολοφονία της 32χρονης Rattana Thammarak, ο οποίος βρέθηκε βάναυσα μαχαιρωμένος σχεδόν δώδεκα φορές σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην κεντρική Πατάγια γύρω από την περιοχή Soi Buakhao την περασμένη εβδομάδα, συγκλόνισε τους κατοίκους της Πατάγια και τις αρχές επιβολής του νόμου.

Είχε μαχαιρωθεί στο πρόσωπο, το λαιμό, τον ώμο και το πάνω μέρος του σώματός της τουλάχιστον δέκα φορές και είχε μείνει νεκρή στο διαμέρισμά της για αρκετές ημέρες μέχρι που μια καθαρίστρια και ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος διαμερισμάτων παρατήρησαν μια ασυνήθιστη μυρωδιά και απέκτησαν πρόσβαση στο διαμέρισμα, διαπιστώνοντας η ανησυχητική σκηνή.

Η αστυνομία της Πατάγια εντόπισε αρκετούς άντρες που είχαν επισκεφτεί το θύμα την ημέρα της δολοφονίας, αλλά η κύρια προσοχή τους στράφηκε στον κ. Watcharaphon Ansongkram ή Kik, με το παρατσούκλι "Kik Kilo 10", 39 ετών, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είχε δει. ζωντανός στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και με το θύμα.

Ο Kik είχε εγκαταλείψει την κανονική του κατοικία στην περιοχή Sattahip, αλλά οι αρχές επιβολής του νόμου στο Kalasin σε συνεργασία με την αστυνομία της Pattaya κατάφεραν να παρακολουθήσουν το σήμα του κινητού του τηλεφώνου στα σύνορα Kalasin.

Το Kik εντοπίστηκε από τον Pol.Lt.Gen.Suwan. Chiena Winthawat, Αρχηγός της Αστυνομίας της επαρχίας Kalasin σε συντονισμό με την επαρχιακή ομάδα έρευνας Chonburi στην επαρχία και το χωριό Kut Bak που βρίσκεται στα σύνορα του Kalasin. Έμενε σε μια ξύλινη καλύβα σε μια ερειπωμένη περιοχή και κάπνιζε ήρεμα ένα τσιγάρο αφού συνελήφθη από τις αρχές επιβολής του νόμου βάσει του εντάλματος σύλληψης 230/2566 του επαρχιακού δικαστηρίου της Pattaya της 21ης ​​Μαΐου 2023.

Ο Kik δεν μίλησε με τους ανακριτές ούτε έκανε αμέσως ένσταση και μεταφέρθηκε στην Pattaya κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κατηγορείται για επίθεση σε άλλο άτομο μέχρι θανάτου.

Το TPN media θα δώσει περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την ιστορία μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/