ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο κύριος ύποπτος φέρεται να παραδέχεται τη δολοφονία της γυναίκας Πατάγια

Πατάγια -

Ένας βασικός ύποπτος που καταζητείται για τον άγριο φόνο μιας νεαρής γυναίκας από την Πατάγια φέρεται να παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα με το σπασμένο γυαλί σε κορνίζα λόγω οικονομικής διαμάχης, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο κύριος ύποπτος που καταζητείται για την άγρια ​​δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας από την Πατάγια συνελήφθη σε ένα αγροτικό χωριό κοντά στην επαρχία Kalasin στο Sakon Nakhon στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο ύποπτος δολοφόνος, ο κ. Watcharaphon Ansongkram ή Kik, με το παρατσούκλι "Kik Kilo 10", 39 ετών, έφτασε στις 10 το πρωί σήμερα, 24 Μαΐου, στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για να αναλάβει ανάκριση σχετικά με τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας Pattaya. , η 32χρονη κα Rattana Thammarak.

Απαντώντας σε ερώτηση στην ομάδα The Pattaya News, ο Watcharaphon δήλωσε εν συντομία ότι ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό πριν μπει στο σταθμό.

Ο Watcharaphon συνελήφθη στο χωριό Kut Bak που βρίσκεται στα σύνορα της επαρχίας Kalasin της άνω βορειοανατολικής Ταϊλάνδης. Κρυβόταν σε μια μικρή ξύλινη καμπίνα όπου συνελήφθη από αστυνομικούς που στη συνέχεια τον μετέφεραν πίσω στην Πατάγια όπου έγινε το έγκλημα.

Ο άνδρας ταϊλανδικής υπηκοότητας φαινόταν τεταμένος και είχε κοψίματα και σημάδια δαγκώματος στο αριστερό του χέρι μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη, ανέφερε η ομάδα των ειδήσεων Pattaya από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με συνέντευξη του Πολ. Ο συνταγματάρχης Thanapong Phothi, Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού της Πατάγια, που ήταν υπεύθυνος για την υπόθεση, ο ύποπτος δήλωσε κατά την αρχική ανάκριση ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει το θύμα, παρά μόνο ότι ενήργησε από παρορμητικότητα.

Όσον αφορά το κίνητρο, ο Γουοκαράφον φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το θύμα αρνήθηκε να επιστρέψει 30,000 μπατ που του χρωστούσε, γεγονός που τον ώθησε να τη σκοτώσει, είπε ο συνταγματάρχης Θαναπόνγκ.

Συνέχισε ότι η δολοφονία συνέβη στις 16 Μαΐου, όταν ο Γουοκάραφον και η κα Ραττάνα, η νεκρή, συμμετείχαν σε έντονη λογομαχία για τα παραπάνω χρήματα. Ο ύποπτος προσπάθησε να της πάρει τα χρήματα, αλλά εκείνη φέρεται να αντιστάθηκε και άρχισε να υψώνει τη φωνή της. Σε απάντηση, ο Γουοκαράφον κάλυψε το στόμα της με το χέρι του και έσφιξε το λαιμό της, με αποτέλεσμα η κυρία Ραττάνα να αντεπιτεθεί και να του δαγκώσει το χέρι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι δυο τους συγκρούστηκαν κατά λάθος με κορνίζα μέσα στο συγκρότημα διαμερισμάτων του θύματος, με αποτέλεσμα να πέσει και να θρυμματιστεί. Στη συνέχεια, η κυρία Rattana φέρεται να άρπαξε ένα κομμάτι γυαλί και να κυνηγήσει τον ύποπτο. Αυτό εξόργισε τον ύποπτο, ο οποίος στη συνέχεια σε αντάλλαγμα άρπαξε ένα κομμάτι γυαλί και μαχαίρωσε το θύμα πολλές φορές στο λαιμό, το πρόσωπο και τον ώμο μέχρι που έμεινε ακίνητο, και μετά τράπηκε σε φυγή, είπε ο συνταγματάρχης Thanapong.

Ωστόσο, ο επιθεωρητής είπε ότι ο ύποπτος βρισκόταν μόνο σε πρώιμη διαδικασία ανάκρισης. Η αστυνομία της Πατάγια θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να δώσει τις ακριβείς λεπτομέρειες της δολοφονίας αργότερα αύριο, 25 Μαΐου, ενώ στο μεταξύ, ο ύποπτος θα ανακριθεί εντατικά, δήλωσε ο συνταγματάρχης Θαναπόνγκ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.