Βροχή πλημμυρίζει την Πατάγια μετά την επίσημη είσοδο της Ταϊλάνδης σε υγρή περίοδο

Πατάγια -

Η χθεσινή βροχόπτωση πλημμύρισε αρκετά σημεία στην Πατάγια, αφού η Ταϊλάνδη μετατράπηκε επίσημα στην περίοδο των βροχών στις 22 Μαΐου.

Η ομάδα των ειδήσεων Pattaya ανέφερε ότι η χθεσινή βροχόπτωση (23 Μαΐου 2023) που διήρκεσε περίπου μία ώρα και συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους είχε αφήσει τις συνήθεις περιοχές που είναι επιρρεπείς στις πλημμύρες, όπως η οδός Sukhumvit, η Νότια Πατάγια, η Pattaya Beach Road, ο Τρίτος Δρόμος κοντά στο Η διασταύρωση Paniat Chang, η διασταύρωση Moom Aroi και ο δρόμος κατά μήκος του σιδηροδρόμου πλημμύρισε.

Η ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε γύρω στις 9:30. Το επίπεδο της πλημμύρας σε ορισμένες περιοχές έφτασε τα 30 εκατοστά έως 1 μέτρο σε ύψος, ανέφερε η ομάδα ειδήσεων Pattaya. Ωστόσο, τόσο η καταιγίδα όσο και η πλημμύρα εξαφανίστηκαν γρήγορα χάρη στις νέες μεγαλύτερες αποχετεύσεις που φαινόταν να λειτουργούν για να απαλλαγούν από το νερό πολύ πιο γρήγορα από τα προηγούμενα χρόνια.

Η νεροποντή ήρθε μετά την επίσημη είσοδο της Ταϊλάνδης στην περίοδο των βροχών τη Δευτέρα 22 Μαΐου. Η υγρή περίοδος της χώρας αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Οκτωβρίου. Ωστόσο, στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης, ειδικά στις νοτιοανατολικές παράκτιες περιοχές, η βροχή θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του επόμενου έτους 2024, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.