Το Annual Soi 6 Party επιστρέφει στην Πατάγια μετά από τέσσερα χρόνια τον Ιούνιο

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Μετά από μια μακρά τετραετή ξηρασία λόγω του Covid-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών, μαζί με τους κανόνες που σχετίζονται με τον Covid που επιβάλλονται σε χώρους διασκέδασης, το Soi 6 ετοιμάζεται να γιορτάσει ξανά την ετήσια εκδήλωση του Σαββατοκύριακου στο δρόμο.

Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουνίου όλη την ημέρα κατά τις ώρες λειτουργίας του Soi, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από το μπαρ στο μπαρ, αλλά είναι γενικά γύρω στις 2:4 έως τις 1-2 π.μ.

Το Soi 6 είναι ένας από τους πιο ιστορικούς και διάσημους δρόμους της Pattaya που περιέχει δεκάδες μπαρ και χώρους διασκέδασης μαζί με εστιατόρια, ξενοδοχεία και μια ποικιλία από μικρότερα καταστήματα. Βρίσκεται στη Βόρεια Πατάγια κοντά στην αγορά Runway, είναι εύκολο να το βρείτε και αποτελεί σημαντικό ορόσημο για πολλούς τουρίστες.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα μπαρ που συμμετέχουν θα έχουν μπαλόνια που θα σηματοδοτούν το γεγονός ότι λαμβάνουν μέρος στο τεράστιο πάρτι. Πολλά μπαρ θα έχουν ειδικά θέματα, ρούχα για το προσωπικό, συμπληρωματικό φαγητό και δωρεάν λήψεις για τους πελάτες που πληρώνουν, ενώ μερικά θα έχουν ακόμη και πάρτι και ειδικά βραβεία ή κληρώσεις.

Το ετήσιο πάρτι παραδοσιακά πάντα συγκέντρωνε πολλούς ομοϊδεάτες θαυμαστές του πάρτι για ποτό και κουβέντα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συναντήσετε νέους φίλους και συναδέλφους επισκέπτες στην Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Τα λέμε στο φεστιβάλ!

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/