Πάνω από 40 σπίτια καταστράφηκαν από πυρκαγιά στην Μπανγκόκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Ruam Katanyu, Πυροσβεστική και Διάσωση

Μπανγκόκ -

Περισσότερα από 40 σπίτια υπέστησαν ζημιές μετά από πυρκαγιά τα ξημερώματα στην περιοχή Thon Buri.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Ruam Katanyu, Πυροσβεστική και Διάσωση

Η αστυνομία του Talat Phlu ειδοποιήθηκε για τη φωτιά το πρωί της Τετάρτης (24 Μαΐουth) στον δρόμο Wutthakat στο Talat Phlu. Πυροσβέστες με πυροσβεστικά οχήματα από κοντινές περιοχές έφτασαν στο σημείο σε δύο μικρά Sois για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ήταν πολύ φλεγόμενη. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Ruam Katanyu, Πυροσβεστική και Διάσωση

Κάτοικοι της περιοχής είδαν μάρτυρες να δραπετεύουν από τα σπίτια τους. Περισσότερα από 40 σπίτια, πολλά από ξύλο, αναφέρθηκαν ότι υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη από την Ιατροδικαστική Αστυνομία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Ruam Katanyu, Πυροσβεστική και Διάσωση

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.