Κορεάτης πεθαίνει αφού έπεσε με μοτοσικλέτα σε πινακίδα οδοστρώματος στην Πατάγια

ΦΩΤΟ: เอ.อี.ซี นิวส์ พัทยา

Πατάγια -

Ένας Κορεάτης που φέρεται να ήταν πολύ γνωστός τοπικά στην Πατάγια πέθανε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Διασώστες από το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan έσπευσαν σε έναν δρόμο μπροστά από το σχολείο Pattaya 7 στην περιοχή Pattaya στις 04:00 π.μ. σήμερα το πρωί, 24 Μαΐου, για να βοηθήσουν έναν 34χρονο Κορεάτη που είχε τρακάρει τη μηχανή του σε πινακίδα οδοστρώματος και έπεσε αναίσθητος.

Το όνομα του θύματος αποκρύφθηκε σύμφωνα με τη συντακτική μας πολιτική, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι αρμόδιες αρχές θα επικοινωνήσουν πρώτα με την οικογένειά του και την πρεσβεία του.

Στο σημείο, οι διασώστες βρήκαν το θύμα αναίσθητο στο δρόμο. Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η εθνικότητα του θύματος ήταν Κορεάτης και ήταν ένα αρκετά γνωστό πρόσωπο στην Πατάγια ως τοπικός πρώην και διευθυντής μπαρ, σύμφωνα με φίλους του θύματος που μίλησαν στο The Pattaya News.

ΦΩΤΟ: เอ.อี.ซี นิวส์ พัทยา

Το πτώμα του βρέθηκε κοντά στο πεσμένο μηχανάκι του και μια μεγάλη κόκκινη πινακίδα κατασκευής τοποθετημένη στο δρόμο. Αναφέρθηκε ότι είχε τρακάρει το μηχανάκι του στην πινακίδα, με αποτέλεσμα τον τραγικό χαμό του.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Η αστυνομία εξετάζει τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της σκηνής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης.

Η Pattaya News στέλνει τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένεια του θύματος.

ΦΩΤΟ: เอ.อี.ซี นิวส์ พัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.