Απόπειρα ληστείας χρυσού στο Samut Prakan απέτυχε, ύποπτος τραυματίστηκε σοβαρά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Maungprakarn V.2

Samut Prakan -

Ένας ληστής χρυσαυγιτών τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό στο Samut Prakan μετά από αποτυχημένη ληστεία χρυσαυγιτών.

Η αστυνομία Sakhla στην περιοχή Samut Chedi ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το απόγευμα της Τετάρτης (24 Μαΐουth). Ένας άνδρας ύποπτος σε μοτοσικλέτα λήστεψε ένα κατάστημα χρυσού σε σημείο που βρίσκεται κοντά σε μια αγορά στο Baan Klong Suan.

Η γυάλινη πόρτα του χρυσαυγιτίου κλειδώθηκε αυτόματα μετά την είσοδο του ύποπτου. Ο ύποπτος πήρε πολλά χρυσά αντικείμενα πριν πυροβολήσει στη γυάλινη πόρτα. Το τζάμι της πόρτας έσπασε πριν ο ύποπτος προσπαθήσει να διαφύγει επιβιβαζόμενος σε ένα μηχανάκι.

Στο σημείο έφτασε αμέσως η περιπολική αστυνομία του Σάχα, που ήταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα μακριά και άκουσε το θραύση του τζαμιού. Ο ύποπτος πυροβόλησε αρκετούς πυροβολισμούς κατά της αστυνομίας πριν πυροβολήσει η αστυνομία. Μία σφαίρα χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του υπόπτου και ο ύποπτος κατέρρευσε.

Συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Η ταυτότητά του δεν ήταν ξεκάθαρη μέχρι την ώρα του Τύπου, ούτε και το κίνητρο.

Παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση από το νοσοκομείο.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.