Βρέθηκε ανδρικό πτώμα στη θάλασσα Sattahip

Sattahip -

Ένα πτώμα που πιστεύεται ότι είναι ενός αγνοούμενου εργάτη σε σκάφος από την Καμπότζη βρέθηκε κοντά σε βάλτο μαγκρόβων στην περιοχή Sattahip σήμερα, 23 Μαΐου.

Η ανακάλυψη ενός πτώματος που φέρεται να ανήκει στον υπήκοο της Καμπότζης κ. Yook Thienia Kaniam αναφέρθηκε στην αστυνομία του Sattahip και στους διασώστες στις 11:30 π.μ. σήμερα από έναν πολίτη που δεν καταγγέλλεται.

Το σώμα του κ. Yook βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα βάλτο με μαγκρόβια στην υποπεριοχή Sattahip στην επαρχία Chonburi. Ήταν στραμμένος προς τα κάτω και φορούσε ένα μπλε παντελόνι και ένα πράσινο μακρυμάνικο πουκάμισο με ένα τυπωμένο κείμενο που έγραφε «Ruea Pitchaiwari 7 (Pitchaiwari 7 Boat) στην πλάτη.

Η ιατροδικαστική ομάδα που πήγε να ελέγξει το πτώμα ανέφερε ότι ο κ. Yook μπορεί να ήταν νεκρός το αργότερο για 3-4 ημέρες. Το σώμα του επίσης είχε αρχίσει να φθείρεται. Δεν βρέθηκαν τραύματα στον νεκρό, ανέφερε η ιατροδικαστική ομάδα.

Σύμφωνα με τον Αντιναύαρχο Pichai Lorchusakul, Διοικητή της 1ης Ναυτικής Περιφέρειας, είχε λάβει προηγουμένως αναφορά από το αλιευτικό σκάφος Pitchaiwari ότι ο καμποτζιανός εργάτης του, ο κ. Yook, έπεσε στη θάλασσα κατά λάθος λίγες μέρες νωρίτερα κοντά στο νησί Khram Noi και Pet Island στην υποπεριοχή Bang Saray.

Στη συνέχεια, οι αρχές άρχισαν να τον αναζητούν στη θάλασσα αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν, έως ότου το σώμα του ανακαλύφθηκε σήμερα στον βάλτο των μαγκρόβων.

Ο αντιναύαρχος Pichai αποκάλυψε ότι το σώμα έμοιαζε με τον αγνοούμενο εργάτη. Είχε δώσει εντολή να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Νοσοκομείο για ενδελεχή νεκροψία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.