Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 19 τραυματίστηκαν μετά από καταιγίδα σε σχολείο στο Phichit

Phichit, Κεντρική Ταϊλάνδη –

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων μαθητές και 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από μεγάλη καταιγίδα που έπληξε σχολείο στο Phichit.

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών ανακοίνωσε χθες το βράδυ (22 Μαΐουnd) ότι μια καταιγίδα έπληξε ένα σχολείο στην περιοχή Sam Ngam. Μια στέγη που κάλυπτε μια περιοχή όπου μαθητές και γονείς βρίσκονταν μέσα προφυλαγμένοι από την καταιγίδα κατέρρευσε.

Οι γονείς και οι μαθητές περίμεναν να τελειώσει η βροχή αφού τα παιδιά τους είχαν ολοκληρώσει την εξάσκηση του ποδοσφαίρου στο σχολείο.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων μαθητές και γονείς.

Περισσότερες από 200 οικογένειες στην περιοχή έχουν επίσης πληγεί από την καταιγίδα. Κάτοικοι της περιοχής είπαν στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι αυτή ήταν η χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων 40 ετών.

Τα ονόματα και η ηλικία των νεκρών και των τραυματιών δεν δόθηκαν αμέσως στη δημοσιότητα από τις αρμόδιες αρχές.

Αυτή είναι μια ιστορία που εξελίσσεται και περαιτέρω πληροφορίες ενδέχεται να ενημερωθούν καθώς κυκλοφορούν.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.