ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία αναζητά τον κύριο ύποπτο στη φρικιαστική δολοφονία της γυναίκας Pattaya

Πατάγια -

Το δικαστήριο της Πατάγια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για έναν βασικό ύποπτο που πιστεύεται ότι δολοφόνησε βάναυσα μια Ταϊλανδή σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Πατάγια το Σάββατο 20 Μαΐου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία της Πατάγια ανακρίνει έντονα έναν άγνωστο άνδρα που πιστεύεται ότι εμπλέκεται στη φρικιαστική δολοφονία μιας γυναίκας από την Πατάγια.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο κύριος ύποπτος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Pattaya ως ο 39χρονος κ. Watcharaphon "Kik" Ansongkram, ένας Ταϊλανδός πολίτης. Κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σωματικά στην 32χρονη κυρία Rattana Thammarak μέχρι θανάτου μέσα στην ενοικιαζόμενη κατοικία της στο Soi Chaloemphrakiat 19 στην περιοχή Banglamung της επαρχίας Chonburi το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η αστυνομία είπε ότι ο Watcharaphon πιθανότατα είχε σχέση με το θύμα. Αν και οι λεπτομέρειες για αυτόν εξακολουθούσαν να είναι περιορισμένες, φέρεται να ήταν το τελευταίο άτομο που εντοπίστηκε μαζί της στο δωμάτιό της πριν από την ανακάλυψη του πτώματός της στις 20 Μαΐου, είπε η αστυνομία.

Η οικογένεια του θύματος βοήθησε να αφαιρέσουν τα υπάρχοντα της κόρης τους από το δωμάτιό της

Σύμφωνα με αυτοψία της θανούσας, η κυρία Rattana μαχαιρώθηκε μία φορά πίσω από το δεξί της αυτί, μία στην αριστερή πλευρά του λαιμού, πέντε φορές στο πρόσωπο, τρεις φορές στον αριστερό της ώμο και μία στο αριστερό της χέρι. Το σώμα της ήταν ήδη σε αποσύνθεση όταν ανακαλύφθηκε.

Χθες, 21 Μαΐου, η μητέρα της, η κυρία Samran Thammarak, 59 ετών, και οι συγγενείς της ταξίδεψαν στο δωμάτιο του θύματος για να πραγματοποιήσουν ένα θρησκευτικό τελετουργικό για να φέρουν το πνεύμα του νεκρού στο σπίτι. Η κυρία Σαμράν έδωσε συνέντευξη στο The Pattaya News δηλώνοντας ότι η κόρη της άρχισε να εμφανίζει ανώμαλη συμπεριφορά αφού άρχισε να εργάζεται σε ένα ανώνυμο μπαρ στην Πατάγια.

Οι ιατροδικαστές εξετάζουν τη σκηνή του εγκλήματος στην Πατάγια στις 20 Μαΐου 2023

Η Rattana ζητούσε συχνά από τη μητέρα της να μεταφέρει χρήματα, ισχυριζόμενη ότι είχε τραύματα στο πρόσωπό της και δεν μπορούσε να εργαστεί επειδή την παρενοχλούσαν. Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων, η μητέρα της άκουγε επίσης συχνά ανδρικές φωνές της Ταϊλάνδης με την κόρη της.

Σχετικά με τον άντρα σύντροφο της κόρης της Kik, η κυρία Samran αποκάλυψε ότι δεν τον είχε γνωρίσει ποτέ προσωπικά, αλλά γνώριζε ότι η κόρη της τον αγαπούσε πραγματικά. Επιπλέον, παραδέχτηκε δυστυχώς ότι γνώριζε καλά τον εθισμό της κόρης της στα ναρκωτικά, αν και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς πολλές φορές να την αποβάλει.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι το κίνητρο του υπόπτου μπορεί να προέρχεται από προσωπικές σχέσεις ή ναρκωτικά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φυγή με την αστυνομία της Πατάγια να εργάζεται για τον εντοπισμό του.

Σημείωση του συντάκτη: Η φωτογραφία εξωφύλλου μας δείχνει τη μητέρα του θύματος να εκτελεί τελετουργικό μπροστά από το διαμέρισμα όπου η κόρη της βρέθηκε δολοφονημένη για να απελευθερώσει το πνεύμα της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε και κοινοποιήθηκε με την άδεια της οικογένειας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.