ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας ύποπτος για τη φρικιαστική δολοφονία της γυναίκας της Πατάγια ισχυρίζεται ότι είναι αθώος

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια ανακρίνει έντονα έναν άγνωστο άνδρα που πιστεύεται ότι εμπλέκεται στη φρικιαστική δολοφονία μιας γυναίκας από την Πατάγια.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα πτώμα μιας νεαρής Ταϊλανδής γυναίκας σε αποσύνθεση με πολλά τραύματα από μαχαίρι βρέθηκε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο το Σάββατο στην Πατάγια.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο μικρότερος αδερφός του θύματος, ο κ. Amnat Thammarak, 28 ετών, επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια χθες, 20 Μαΐου, για να δώσει τις δηλώσεις του σχετικά με τον φρικτό θάνατο της αδερφής του, της κας Rattana Thamrak, 32 ετών, η οποία πιστεύεται ότι μαχαιρώθηκε. θάνατος μέσα στην ενοικιαζόμενη κατοικία της στο Soi Chaloemphrakiat 19 στην περιοχή Banglamung της επαρχίας Chonburi το Σάββατο 20 Μαΐου.

Ο κ. Amnat αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η μητέρα του ήταν σε βαθιά θλίψη για την απώλεια της κας Rattana. Πριν πεθάνει, τηλεφωνούσε συχνά για να ζητήσει παρηγοριά από τη μητέρα τους όταν ένιωθε πεσμένη. Ο θάνατός της μπορεί να σχετίζεται με τις προσωπικές της σχέσεις, τα ναρκωτικά ή ότι μπορεί να γνωρίζει κάποιο μυστικό του ενόχου, είπε ο κ. Amnat.

Επικεφαλής ερευνητής στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Ittikorn Saikratok αποκάλυψε εν συντομία στο The Pattaya News ότι η αστυνομία είχε καλέσει έναν άνδρα ύποπτο, το όνομα του οποίου αποκαλύπτεται εν αναμονή της νομικής διαδικασίας, για ανάκριση. Ενώ το κίνητρο της δολοφονίας περιστράφηκε κυρίως γύρω από μια διαμάχη που σχετίζεται με μια ερωτική σχέση, η αστυνομία δεν έχει απορρίψει άλλους πιθανούς παράγοντες, είπε ο αντισυνταγματάρχης Ittikorn.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα ειδήσεων έδειχναν ότι ο κληθείς ύποπτος παραδέχτηκε ότι γνώριζε τη θανούσα για περίπου ένα μήνα, καθ' όλη τη διάρκεια του οποίου προσπαθούσε να δείξει τη στοργή του γι' αυτήν. Η τελευταία του συνάντηση με το θύμα ήταν όταν πήγε στο δωμάτιό της αφού τον είχε τηλεφωνήσει για να μαζέψει χρήματα για ναρκωτικά στις 16 Μαΐου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Εκείνη την ημέρα, βρήκε έναν άλλο άντρα που ονομαζόταν Kik στο δωμάτιο με τον νεκρό. Είπε ότι κάποτε είχε μια σύγκρουση σχετικά με μια διαφορετική γυναίκα με την Kik, έτσι αποφάσισε να φύγει από το δωμάτιο.

Μόλις έφτασε στο δικό του δωμάτιο, έλαβε ένα μήνυμα από την κυρία Ραττάνα, που του έλεγε να την αφήσει ήσυχη.

Ωστόσο, δεν ήταν σίγουρος αν ο άλλος άντρας, ο Kik, ήταν αυτός που παρέδωσε το μήνυμα ή όχι, οπότε απάντησε απλά με ένα σύντομο «Εντάξει». Σημείωσε ότι ενώ βρίσκονταν και οι τρεις μαζί στην αίθουσα, δεν υπήρχε κανένα σημάδι λογομαχίας και βίας. Μόνο αργότερα, όταν έμαθε για τον θάνατο της κας Ραττάνα, ένιωσε σοκαρισμένος και λυπημένος επειδή κρυφά ένιωθε συναισθήματα για εκείνη.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την ιστορία που έδωσε ο άγνωστος ύποπτος και να αναζητά τον «Κικ».
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.