Γυναίκα από την Πατάγια τραυματίστηκε σε ατύχημα

Πατάγια -

Μια Ταϊλανδή στην Πατάγια πήγε στο The Pattaya News για να διαμαρτυρηθεί για ένα περιστατικό που αφορούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Το θύμα, η κα Saeng Thongchuea, 35 ετών, θεραπεύτρια μασάζ, ανέφερε στο The Pattaya News σήμερα, 21 Μαΐου, ότι χτυπήθηκε από ένα λευκό σεντάν της Aston Martin ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα της στο δρόμο από την Pattaya προς την περιοχή Sattahip.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Pornprapanimit που εισερχόταν στη διασταύρωση Mit Kamol στις 18 Μαΐου. Η κυρία Saeng χτυπήθηκε από ένα σεντάν και έπεσε στον δρόμο, κάτι που έξυσε άσχημα τις παλάμες και το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με αυτήν, ο οδηγός του σεντάν απομακρύνθηκε αμέσως μετά τη σύγκρουση. Η κυρία Saeng δεν μπορούσε να πιάσει τον αριθμό πινακίδας του σεντάν, αν και είπε ότι ήταν ένα πολυτελές σεντάν της Aston Martin με λευκό χρώμα. Είχε ήδη υποβάλει αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Nongprue.

Η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο μέσω ηχογραφήσεων CCTV.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.