Το Chuwit ρίχνει βόμβα στο κατάστημα κάνναβης της Μπανγκόκ για λειτουργία κοντά στο γυμνάσιο

Μπανγκόκ -

Ο πληροφοριοδότης που έγινε ακτιβιστής κατά της κάνναβης Chuwit Kamolvisit επιτίθεται σε κατάστημα κάνναβης επειδή λειτουργούσε κοντά σε ένα γυμνάσιο γυναικών στην Μπανγκόκ.

Το κατάστημα βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του Saint Joseph Convent School, ένα γυναικείο σχολείο με 5,000 μαθητές. Ο Τσούβιτ είπε ότι πήγε να επιθεωρήσει το κατάστημα στις 18 Μαΐου μετά από παράπονα γονέων σχετικά με την εγγύτητά του με το σχολείο.

Εκφράστηκαν ανησυχίες από ανώνυμους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι η παρουσία του καταστήματος κάνναβης θα μπορούσε ενδεχομένως να εκθέσει τα παιδιά στην κάνναβη και την επιρροή της, είπε ο Chuwit. Κατηγόρησε το περιστατικό στο Υπουργείο Δημόσιας Υγείας για έλλειψη αποτελεσματικών μέτρων για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

Ο αγωνιστής συνέχισε λέγοντας ότι παρόλο που οι εγκαταστάσεις είχαν τώρα μια πινακίδα που έδειχνε ότι η κάνναβη δεν πωλείται σε άτομα κάτω των 20 ετών, δεν την είδε την άλλη μέρα που την επισκέφθηκε.

Το κατάστημα, το οποίο πουλούσε όλα τα είδη προϊόντων κάνναβης, δεν τα πουλούσε επίσης για ιατρική χρήση, σύμφωνα με τον Chuwit, αλλά για ψυχαγωγική χρήση, επειδή οι γονείς του παραπονέθηκαν ότι μπορούσαν να μυρίσουν κάποιον να καπνίζει κάνναβη ενώ περνούσε από τις εγκαταστάσεις. Ο Chuwit είπε ότι ένα ιατρικό σήμα και ένα κείμενο ήταν μόνο ένα εξώφυλλο και όχι ένας σοβαρός ιατρικός οργανισμός.

Ο Chuwit ανέφερε επίσης ότι θα έδινε στο Υπουργείο Δημόσιας Υγείας προθεσμία 7 ημερών για να κλείσει το αναφερόμενο κατάστημα, εάν είναι δυνατόν.

Αν δεν υπήρχε πρόοδος, απείλησε ότι θα οδηγούσε ομάδα γονέων να «χτυπήσει» στο γραφείο του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας για να ακουστούν δυνατά και ξεκάθαρα οι ανησυχίες τους.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος δεν απάντησαν αμέσως στον Chuwit ή στον Τύπο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.