Νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην Πατάγια, ύποπτη για φόνο

Πατάγια-

Μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στην Πατάγια και η αστυνομία της Πατάγια υποπτεύεται ότι δολοφονήθηκε.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το Σάββατο (20 Μαΐουth) το πρωί σε ένα διαμέρισμα στην Κεντρική Πατάγια. Η αστυνομία έφτασε στο δωμάτιο για να βρει το πτώμα μιας Ταϊλανδής, της κας Rattana Thamrak, 32 ετών.

Η Rattana βρέθηκε μπρούμυτα καλυμμένη με ξεραμένο αίμα. Περίπου δέκα τραύματα από μαχαίρι βρέθηκαν στο σώμα της και ίχνη αίματος στο πάτωμα του δωματίου.

Η αστυνομία πίστευε ότι πέθανε τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν βρεθεί το σώμα της. Μέσα στο δωμάτιο οι αστυνομικές αρχές βρήκαν σπασμένα τζάμια και σημάδια σωματικής συμπλοκής και συμπλοκής.

Η κυρία Suwapet, 61, καμαριέρα που εργάζεται στο συγκρότημα διαμερισμάτων, είπε στην αστυνομία ότι μια άσχημη μυρωδιά αναπνεόταν από το δωμάτιο. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν υπήρχε απάντηση και ανησυχούσε καθώς δεν είχε δει τον ενοικιαστή εδώ και αρκετές μέρες. Το είπε στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και κάλεσε την αστυνομία προτού χρησιμοποιήσουν ένα κλειδί για να ανοίξουν το δωμάτιο και βρουν τη φρικτή σκηνή μέσα.

Η κυρία Big (ψευδώνυμο), 23 ετών, γειτόνισσα του θύματος, είπε στην αστυνομία της Pattaya ότι μιλούσε με την κυρία Rattana όλη μέρα στις 14 Μαΐουth. Η κυρία Rattana είχε συνήθως πολλούς άντρες που επικοινώνησαν και την επισκέφτηκαν στο δωμάτιό της, σύμφωνα με την κυρία Big. Ήταν πρώην υπάλληλος σε ένα μπαρ στο Soi Bua Khao, αλλά αυτή τη στιγμή ήταν άνεργη. Το όνομα του πρώην μπαρ της δεν δόθηκε στον Τύπο από την κυρία Big.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχης Thanapong Poethi είπε στο Pattaya News ότι μετά από έλεγχο του CCTV στο συγκρότημα διαμερισμάτων, η αστυνομία εντόπισε τρεις άνδρες υπόπτους και η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της.

Το TPN media εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένεια του θύματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.