Οι αρχές της Πατάγια υπογράφουν μνημόνιο συμφωνίας για την ανάπτυξη συστήματος πρόνοιας για άστεγους και ζητιάνους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τουριστική αστυνομία της Πατάγια

Πατάγια -

Οι αρχές της Πατάγια υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης (MOU) για την ανάπτυξη ενός συστήματος πρόνοιας για άστεγους και ζητιάνους.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της Pattaya, μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2019 αποκάλυψε ότι υπήρχαν 2,721 άστεγοι σε εθνικό επίπεδο στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας COVID-19, ο αριθμός έχει αυξηθεί σημαντικά σε περίπου 3,500 με 4,000 άτομα.

Για να αντιμετωπιστεί αυτή η ανησυχητική άνοδος, αξιωματούχοι της Pattaya συνεργάστηκαν με αξιωματούχους του δήμου Laem Chabang και υπέγραψαν ένα μνημόνιο κατανόησης (MOU) στις 18 Μαΐου. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού προγράμματος πρόνοιας που υποστηρίζει άστεγους και επαίτες.

Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι να διασφαλίσει ότι αυτά τα άτομα έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, να βελτιώσουν την κοινωνική τους αξιοπρέπεια και να ενισχύσουν τη θετική στάση της κοινωνίας απέναντί ​​τους.

Ως επόμενο βήμα, θα διεξαχθεί έρευνα για τον προσδιορισμό του ακριβούς πληθυσμού αστέγων στο Chonburi. Τα ευρήματα αυτής της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία σχεδίων και πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.