Το Charge+ εκτοξεύει την εθνική οδό φόρτισης EV 5,000 χλμ
Σε 5 χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας

Μπανγκόκ, 18 Μαΐου 2023 – Η Charge+ ανακοινώνει το σχέδιο ανάπτυξης ενός αυτοκινητόδρομου φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος (EV) μήκους 5,000 χιλιομέτρων σε 5 χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Οι οδηγοί EV μπορούν να ανυπομονούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Charge+ για εύκολη πρόσβαση σε 45 τοποθεσίες γρήγορης φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) που καλύπτουν τις χώρες της Σιγκαπούρης, της Μαλαισίας, της Ταϊλάνδης, της Καμπότζης και του Βιετνάμ (Παράρτημα Α).

Αυτή η σημαντική πρωτοβουλία αξιοποιεί το ισχυρό ιστορικό του Charge+ ως ο κορυφαίος πάροχος φόρτισης EV στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπου το Charge+ λειτουργεί ήδη σε έξι χώρες, με περίπου 1,000 σημεία φόρτισης σε λειτουργία τώρα. Όλοι οι σταθμοί κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου θα έχουν γρήγορη φόρτιση συνεχούς ρεύματος, έτσι ώστε να επιτρέπεται γρήγορος χρόνος φόρτισης για τους οδηγούς EV.

Αυτός ο αυτοκινητόδρομος φόρτισης EV αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος στη Νοτιοανατολική Ασία και ένας από τους μεγαλύτερους του είδους του στον κόσμο. Ο προγραμματισμός είναι η απόσταση μεταξύ των σταθμών φόρτισης να είναι περίπου 120 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο. Οι σταθμοί βρίσκονται είτε απευθείας στον αυτοκινητόδρομο είτε λιγότερο από 2 χλμ από τους κόμβους.

Αυτό το έργο θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μακροχρόνιας ανησυχίας των μελλοντικών αγοραστών EV ότι τα EV δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε μεγάλες αποστάσεις λόγω της έλλειψης υποδομής φόρτισης, ειδικά σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, καθώς και των διασυνοριακών προκλήσεων κατά την εγγραφή σε διάφορες εφαρμογές και διαχείριση πληρωμών σε διαφορετικά νομίσματα. Οι προγραμματισμένοι σταθμοί φόρτισης, σε συνδυασμό με την εφαρμογή από το Charge+, θα παρέχουν στους οδηγούς EV τη διασυνοριακή ευκολία και θα ενισχύσουν τη συνολική εμπιστοσύνη στη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα ως τον τελικό κύριο τρόπο χερσαίας μεταφοράς στη Νοτιοανατολική Ασία.

 

Από τις 45 τοποθεσίες φόρτισης, το Charge+ έχει επιβεβαιώσει 18 τοποθεσίες (Παράρτημα Β) στην πρώτη φάση όπου το Charge+ θα επενδύσει, θα κατέχει και θα λειτουργεί τους σταθμούς φόρτισης. Αυτοί οι σταθμοί θα λειτουργήσουν μέχρι το τέλος του 2024 και περιλαμβάνουν αστικούς κόμβους φόρτισης σε έξι βασικές πόλεις, συγκεκριμένα τη Σιγκαπούρη, την Κουάλα Λουμπούρ, την Μπανγκόκ, την Πνομ Πενχ, την Πόλη Χο Τσι Μιν και το Ανόι. Οι υπόλοιπες 27 τοποθεσίες θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος του 2025 και περιλαμβάνουν τόσο σταθμούς που ανήκουν στο Charge+ όσο και σταθμούς που ανήκουν σε στρατηγικούς εταίρους που επέτρεψαν στο Charge+ να περιπλανηθεί μαζί τους.

Αυτή η ανακοίνωση γίνεται στην ετήσια σύνοδο κορυφής Future Mobility Asia που πραγματοποιήθηκε στην Μπανγκόκ στις 17-19 Μαΐου 2023. Ως μέρος αυτής της ανακοίνωσης, η Charge+ ανακοίνωσε επίσης τη στρατηγική μας συνεργασία με την EGAT, την κρατική επιχείρηση της Ταϊλάνδης που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ενέργειας και πωλήσεις ηλεκτρικής ενέργειας στις εταιρείες διανομής στην Ταϊλάνδη. Η EGAT παρέχει στο Charge+ μια τοποθεσία στο Thap Sakae περίπου 320 χλμ νότια της Μπανγκόκ για τη δημιουργία ενός σταθμού φόρτισης DC. Επιπλέον, η EGAT θα συνεργαστεί με το Charge+ στην περιαγωγή, ώστε οι χρήστες Charge+ να μπορούν να χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή Charge+ για να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στους σταθμούς φόρτισης EGAT στην Ταϊλάνδη.

«Στη Νοτιοανατολική Ασία, τα ηλεκτρικά οχήματα υποφέρουν από την επίμονη αντίληψη ότι δεν είναι βολικά για μεγάλες αποστάσεις και διασυνοριακά ταξίδια. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε αυτό το έργο αυτοκινητόδρομου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων μήκους 5,000 χιλιομέτρων, το οποίο θα φέρει επανάσταση στην κοινωνική αντίληψη για τα ηλεκτρικά οχήματα σε αυτήν την περιοχή και θα προσφέρει στους οδηγούς EV την τόσο απαραίτητη εμπιστοσύνη. Αυτό το έργο καθίσταται δυνατό χάρη στις εκτεταμένες δραστηριότητες του Charge+ σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, καθώς και σε στρατηγικές συνεργασίες σε ευκαιρίες περιαγωγής, οι οποίες θα επεκτείνουν περαιτέρω το δίκτυο Charge+», δήλωσε ο Goh Chee Kiong, Διευθύνων Σύμβουλος της Charge+.

«Από την ίδρυση του Charge+ το 2018, το όραμά μας ήταν να καταλύσουμε την ηλεκτρική κινητικότητα σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία και να παρέχουμε στους οδηγούς EV μια απρόσκοπτη εμπειρία. Αυτό το έργο αυτοκινητόδρομου φόρτισης EV μέσω πέντε χωρών, αντιπροσωπεύει ένα άλλο στρατηγικό ορόσημο στο ταξίδι του Charge+ για να είναι ένας πραγματικά εντυπωσιακός παίκτης φόρτισης EV για αυτήν την περιοχή.», δήλωσε ο Ong Tze Boon, Πρόεδρος του Charge+.

 

 

Σχετικά με το Charge+

 

Η Charge+ είναι ένας κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης EV που εξυπηρετεί τη Νοτιοανατολική Ασία, με αποστολή να καταλύσει τον πολλαπλασιασμό της ηλεκτρικής κινητικότητας στην περιοχή. Η σουίτα των ενσωματωμένων λύσεών του περιλαμβάνει έναν ιδιόκτητο εξαιρετικά λεπτό φορτιστή, έξυπνο λογισμικό φόρτισης και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα. Το Charge+ λειτουργεί σήμερα περίπου 1,000 σημεία φόρτισης EV σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία και στοχεύει να έχει τουλάχιστον 10,000 σημεία φόρτισης έως το 2030. Το Charge+ τοποθετείται επίσης μοναδικά ως ολοκληρωμένος πάροχος φόρτισης που εξυπηρετεί τους τομείς των δημόσιων κατοικιών, των κατοικιών, των εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων. Με τη Σιγκαπούρη ως εφαλτήριο, το Charge+ λειτουργεί επίσης στη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, την Ινδονησία και πιο πρόσφατα την Καμπότζη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.chargeplus.com

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/