Η AstraZeneca Ταϊλάνδης Διορίζει τον Ρόμαν Ράμος Πρόεδρο της χώρας

Μπανγκόκ – Η AstraZeneca (Thailand) Ltd., κορυφαία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Roman Ramos ως Προέδρου της χώρας. Στο νέο του ρόλο, ο Roman θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της στρατηγικής και των λειτουργιών της AstraZeneca σε εμπορικές, ιατρικές και ρυθμιστικές υποθέσεις στην Ταϊλάνδη.

Ο Roman φέρνει μαζί του μια πλούσια εμπειρία στην εμπορική διαχείριση σε πολλαπλούς θεραπευτικούς τομείς, καθώς και ένα ιστορικό εξαιρετικών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων και διατηρημένων ηγετικών θέσεων στην αγορά σε διάφορες περιοχές. Εντάχθηκε στην AstraZeneca το 2016 ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Μονάδας Core Brands στο Μεξικό, όπου οδήγησε την επιχειρηματική μονάδα Αναπνευστικής και Ανοσολογίας (R&I) για να γίνει Νο. 1 στην αναπνευστική αγορά της χώρας για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας.

Στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο του Διεθνούς Εμπορικού Διευθυντή R&I στην Ελβετία, όπου ηγήθηκε μιας διαλειτουργικής προσπάθειας μεταξύ 12 αγορών για τη διαμόρφωση τοπικών πολιτικών και τη μετατροπή της φροντίδας για το άσθμα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, το χαρτοφυλάκιο πρωτοβάθμιας και εξειδικευμένης φροντίδας της μονάδας αυξήθηκε σημαντικά σε ολόκληρη την περιοχή, από 9% το 2021 σε 21% το 2022. 

Ο Roman είπε: «Είναι τιμή μου που γίνομαι μέλος της AstraZeneca Ταϊλάνδης και ανυπομονώ να οδηγήσω την ομάδα μας να σφυρηλατήσει ισχυρές συνεργασίες με βασικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, να προωθήσει την ανάπτυξη και να επεκτείνει την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη στη χώρα. Μέσω της χρήσης της επιστήμης και της προηγμένης τεχνολογίας, δεσμεύομαι επίσης να φέρω μεγαλύτερη καινοτομία στην αγορά της Ταϊλάνδης και να προωθήσω τη βιώσιμη υγειονομική περίθαλψη προς όφελος του λαού της Ταϊλάνδης, της κοινωνίας και, εν τέλει, του πλανήτη».

Ο Roman αναλαμβάνει τη νέα του θέση, συνεχίζοντας την σχεδόν 40χρονη κληρονομιά της AstraZeneca να μεταμορφώνει τα αποτελέσματα των ασθενών στην Ταϊλάνδη παρέχοντας καινοτόμα φάρμακα και επεκτείνοντας την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη μέσω συνεργατικών εκστρατειών που υπερβαίνουν τη θεραπεία.

 

AstraZeneca

Η AstraZeneca (LSE/STO/Nasdaq: AZN) είναι μια παγκόσμια, επιστημονικά καθοδηγούμενη βιοφαρμακευτική εταιρεία που εστιάζει στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων στην Ογκολογία, τις Σπάνιες Παθήσεις και τα Βιοφαρμακευτικά, συμπεριλαμβανομένων των Καρδιαγγειακών, Νεφρικών και Μεταβολικών και Αναπνευστικών & Ανοσολογία. Με έδρα το Κέιμπριτζ του Ηνωμένου Βασιλείου, η AstraZeneca δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα φάρμακά της χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Παρακαλώ επισκεφθείτε astrazeneca.com και ακολουθήστε την Εταιρεία στο Twitter @AstraZeneca.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/