Ο φερόμενος κλέφτης μοτοσικλέτας που οδηγούσε ενάντια στην κυκλοφορία σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Sattahip

Sattahip -

Ένας Ταϊλανδός που η αστυνομία του Na Jomtien είπε ότι ήταν κλέφτης μοτοσικλέτας πέθανε σε σύγκρουση με ένα σεντάν ενώ οδηγούσε ενάντια στην κυκλοφορία χθες το βράδυ στο Sattahip.

Η αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα Na Jomtien ειδοποιήθηκε για ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα γύρω στις 8:30 μ.μ. στις 16 Μαΐου και έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος στην υποπεριφέρεια Na Jomtien της περιοχής Sattahip, Chonburi.

Βρήκαν το θύμα κ. Χαλερμφών Φαίριν, ηλικίας 42 ετών, να κείτεται νεκρό στο δρόμο. Ήταν μπρούμυτα και είχε υποστεί βαριά αιμορραγία και πολλά θανατηφόρα τραύματα. Ο Τσάλερμφον, ταϊλανδικής υπηκοότητας, ανακοινώθηκε νεκρός στο σημείο από την αστυνομία του Σατάχιπ.

Οι αρχές ανέκριναν τον εμπλεκόμενο οδηγό σεντάν, την κα Kittiya Waikula, 29 ετών, που περίμενε στο σημείο. Ισχυρίστηκε ότι οδηγούσε το λευκό της σεντάν Toyota Yaris πίσω στο σπίτι της στην Πατάγια μετά τη δουλειά και έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα του Chalermphon. Το θύμα ήταν γρήγορο και οδήγησε ενάντια στην κυκλοφορία, ισχυρίστηκε η κα Kittiya, και ο δρόμος ήταν επίσης πολύ σκοτεινός.

Το όχημα του Chalermphon, μια κόκκινη μοτοσικλέτα Yamaha Filano, μπλόκαρε στον προφυλακτήρα του sedan του Kittiya. Ωστόσο, η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα ότι το όχημα είχε κλαπεί από τον κ. Nerarit Arison, 20 ετών, ο οποίος αργότερα εμφανίστηκε στο σημείο.

Είπε στο The Pattaya News ότι είχε πάει στη Νυχτερινή Αγορά στην Πατάγια για να αγοράσει κάποια αντικείμενα και είχε σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του εκεί. Όταν επέστρεψε, βρήκε το κράνος του στο έδαφος χωρίς το ποδήλατο.

Χρησιμοποιώντας το GPS ενός iPad που κρατούσε κάτω από το κάθισμα, ο Nerarit βρήκε τελικά τη μοτοσικλέτα. Συγκλονίστηκε επίσης όταν έμαθε ότι ο κλέφτης που έκλεψε το όχημά του σκοτώθηκε σε σύγκρουση.

Η αστυνομία διερευνούσε το περιστατικό. Η σορός του Chalermphon μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.