Pirated Care Bears αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου μπατ κατασχέθηκαν στην αγορά της Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Περισσότερα από 1,000 χωρίς άδεια και πλαστά Care Bears αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου μπατ κατασχέθηκαν στην αγορά Sampeng.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι έκαναν έφοδο σε πολλά καταστήματα με κούκλες στην αγορά Sampeng της Μπανγκόκ. Η επιδρομή έγινε μετά από πολλά καταστήματα με κούκλες στην αγορά Sampeng που διαφήμιζαν τα προϊόντα τους μέσω των social media. Βρέθηκαν πολλά καταστήματα με Care Bears χωρίς άδεια.

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή ή εισαγωγή προϊόντων χωρίς άδεια και χωρίς ετικέτα Ταϊλανδικού Βιομηχανικού Προτύπου (TIS). Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1,000 Care Bears χωρίς άδεια, αξίας άνω των 900,000 μπατ.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτών (CPPD) έχει προειδοποιήσει τους πωλητές που πωλούν προϊόντα ότι πρέπει να ελέγξουν εάν τα προϊόντα αυτά φέρουν ετικέτα TIS. Μπορείτε να ελέγξετε την ετικέτα TIS www.tisi.go.th.

Εάν κάποιος παρατηρήσει προϊόντα χωρίς άδεια, παρακαλείσθε να αναφέρει στην τηλεφωνική γραμμή CPPD στο 1135.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.