ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο μελλοντικός βουλευτής του Κόμματος Move Forward χρεώθηκε επίσημα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Μπανγκόκ

ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Μπανγκόκ -

Το μελλοντικό μέλος της λίστας του κόμματος Move Forward που παραιτήθηκε από το κόμμα την Τρίτη (16 Μαΐουth) κατηγορήθηκε επίσημα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Μπανγκόκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το μελλοντικό μέλος του κοινοβουλίου με λίστα κόμματος Move Forward, κα Nateepat Kulsetthasith, 46 ετών, παραιτήθηκε από το κόμμα την Τρίτη (16 Μαΐουth) αφού συνελήφθη στην Μπανγκόκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Την Τρίτη (16 Μαΐουth) η απόφαση διαβάστηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Minburi στην Μπανγκόκ. Ένα τεστ αναπνοής αλκοολούχων ποτών που έγινε στην κα Nateepat διαβάστηκε στο 66 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό, το οποίο είναι πάνω από το νόμιμο όριο της Ταϊλάνδης. Η κα Nateepat παραδέχτηκε την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στην αστυνομία του Khok Kram στην Μπανγκόκ και ομολόγησε την ενοχή της.

Η άδεια οδήγησης της αναστέλλεται για έξι μήνες. Θα φυλακιστεί για δύο μήνες και θα της επιβληθεί πρόστιμο 4,000 μπατ. Ωστόσο, έλαβε αναστολή της ποινής φυλάκισής της για δύο χρόνια, εφόσον πληροί διάφορες προϋποθέσεις αναστολής, συμπεριλαμβανομένης της φιλανθρωπικής εργασίας.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.