Ο Μαραθώνιος Πατάγια 2023 επιστρέφει στην πόλη τον Ιούλιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pattaya Marathon

Πατάγια -

Εγγραφείτε στον Pattaya Marathon 2023 και γίνετε μέρος των «15,000 δρομέων» που έρχονται κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο!

Τρέξτε με πάθος και σπάστε τα όριά σας στο μεγαλύτερο μαραθώνιο γεγονός της πόλης που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 23 Ιουλίου. Απολαύστε ένα Σαββατοκύριακο αθλητικών φεστιβάλ και μια μαγική ατμόσφαιρα στην πιο συναρπαστική πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, την Pattaya City!

Κερδίστε την ευκαιρία σας να κερδίσετε τόνους από τιμητικά βραβεία, όπως το πουκάμισο «Finisher», αποκλειστικά σχεδιασμένο με ένα χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα που τραβάει τα βλέμματα από μακριά, και αξέχαστα μετάλλια που είναι εξίσου θεαματικά και εντυπωσιακά.

Μπορεί να είναι ένα γραφικό κειμένου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pattaya Marathon

Σημειώστε το ημερολόγιό σας για εγγραφή τώρα την Πέμπτη 1 Ιουνίου, από τις 10 π.μ. και μετά. Μην περιμένετε και γίνετε μέρος των 15,000 δρομέων στο Μαραθώνιος Πατάγια 2023!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.