ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Πατάγια εντοπίζει τους υπόλοιπους ύποπτους σε υπόθεση ληστείας κατά Κινέζων τουριστών

Πατάγια -

Η αστυνομία της Pattaya κατάφερε τελικά να πιάσει όλους τους φερόμενους ως φυγάδες ληστές εναντίον Κινέζων τουριστών σε ένα συνοριακό σημείο στην επαρχία Sa Kaeo, στην ανατολική Ταϊλάνδη.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μασκοφόροι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι Κινέζων τουριστών στην Πατάγια ενώ κραδαίνοντας πυροβόλα όπλα και έκλεψαν διάφορα τιμαλφή προτού διαφύγουν. Η αστυνομία έχει συλλάβει μέχρι στιγμής έναν από τους τρεις υπόπτους.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Το πρωί σήμερα, 17 Μαΐου, η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε όλους τους εναπομείναντες υπόπτους για την υπόθεση ληστείας σε βάρος Κινέζων τουριστών που ζουν στην Πατάγια. Οι τρεις άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως ο κ. Sarawut Suthaphot, 31, ο αρχηγός που σχεδίασε τη ληστεία, ο κ. Nakarin Sae Teo, 26, και ο κ. Wanchai Kreedkrai, 27. Όλοι ήταν υπήκοοι Ταϊλάνδης.

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν μαζί με πυροβόλα όπλα και μέρος της κλεμμένης περιουσίας των Κινέζων θυμάτων. Η σύλληψη έγινε κοντά στο φυσικό σημείο διέλευσης των συνόρων, κοντά στο συνοριακό σημείο ελέγχου Aranyaprathet, στην υποπεριφέρεια Khlong Luek, στην περιοχή Aranyaprathet, στην επαρχία Sa Kaeo.

Όλοι τους παραδέχτηκαν το έγκλημα, λέγοντας ότι παρανόησαν ότι οι στόχοι τους ήταν μια πλούσια ομάδα Κινέζων επιχειρηματιών. Ωστόσο, όταν πραγματοποίησαν τη ληστεία, η ομάδα αποδείχθηκε ότι ήταν απλοί Κινέζοι τουρίστες.

Αφού έμαθαν ότι οι άλλοι δύο συνεργοί είχαν συλληφθεί από την αστυνομία, οι τρεις εναπομείναντες ύποπτοι αποφάσισαν να διαφύγουν στην Καμπότζη μέσω της επαρχίας Chanthaburi. Στη συνέχεια πηδούσαν κατά διαστήματα μεταξύ των δύο χωρών μέχρι που ξέμειναν από χρήματα.

Τελικά, οι ύποπτοι μετακόμισαν στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης στο Sa Kaeo για να βρουν δουλειά. Ωστόσο, κατά λάθος αποκάλυψαν το πού βρίσκονταν χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από την αστυνομία.

Το κίνητρο της ληστείας ήταν ο εθισμός τους στον διαδικτυακό τζόγο, ομολόγησαν οι ύποπτοι. Στη συνέχεια, η ερευνητική ομάδα πήρε και τους τρεις άνδρες για να καταγράψουν τις καταθέσεις τους στο αστυνομικό τμήμα Khlong Luek και στη συνέχεια τους μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για περαιτέρω ανάκριση.

Αφού έλεγξε τα ποινικά μητρώα των δραστών, η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Sarawut είχε ασκηθεί δίωξη κάποτε για αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά. Ο Nakarin διώχθηκε επίσης για κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 και παράνομο τζόγο, και ο Wanchai είχε ιστορικό δίωξης για παράνομο τζόγο.

Όλοι οι ύποπτοι παραμένουν υπό κράτηση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.