Πάρτι σαν δισεκατομμυριούχος στο νυχτερινό κέντρο Jannaat στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Είναι η εβδομάδα δισεκατομμυριούχων στο Jannaat Nightclub στην Πατάγια. Με τις εκλογές να έχουν τελειώσει, κάθε μέρα είναι ένα πάρτι στο Jannaat και ήρθε η ώρα να κάνετε πάρτι σαν δισεκατομμυριούχος!

Η Jannaat γνωρίζει πολλούς φίλους, νέους και παλιούς, θα είναι στην πόλη κατά τη διάρκεια του Μαΐου και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Jannaat για όσους θέλουν να διασκεδάσουν όλη τη νύχτα στην καρδιά της Pattaya.

Στην καρδιά της Walking Street, της παγκοσμίου φήμης συνοικίας με τη νυχτερινή ζωή της Pattaya, το Jannaat καλωσορίζει τους πάντες και παίζει μια ποικιλία μουσικής από όλο τον κόσμο. Με εκπληκτικά σόου, όπως χορό της κοιλιάς και DJ παγκοσμίου επιπέδου κάθε βράδυ, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στο στυλ σας.

Το Jannaat Nightclub, που βρίσκεται στη μέση της παγκοσμίου φήμης Walking Street στην Πατάγια της Ταϊλάνδης, είναι έτοιμο να κάνει πάρτι όλο τον Μάιο για όσους έρχονται να το επισκεφτούν! Το Jannaat είναι ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης παγκόσμιας κλάσης που καλωσορίζει τους πάντες για πάρτι και για αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ανοιχτά κάθε βράδυ μέχρι αργά, μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για το τραπέζι σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε την καλύτερη τοποθεσία καλώντας στο +917893806821 ή στέλνοντας μήνυμα στο Facebook τους κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Έχουν επίσης ένα εξαιρετικό Instagram για να παρακολουθούν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν που μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ.

Γνωρίζατε ότι κάνουν επίσης τακτικά πάρτι στην πισίνα και τα γιοτ; Επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες και θα σας δούμε σύντομα στο Jannaat για μια νύχτα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Ας δούμε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες και θα σας δούμε σύντομα στο Jannaat!

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/