Το Elite Gym and Fitness Pattaya επεκτείνει τον χώρο του για να φιλοξενήσει περισσότερους λάτρεις της γυμναστικής

Πατάγια -

Το Elite Gym and Fitness Pattaya ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επέκτεινε τον χώρο τους για να φιλοξενήσει περισσότερους λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Το γυμναστήριο υπήρξε δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις του γυμναστηρίου στην Πατάγια και η επέκταση του γυμναστηρίου δείχνει την αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτικές εγκαταστάσεις γυμναστικής στην περιοχή.

Στις 13 Μαΐου 2023, στο Easy Point 1 στην οδό Sukhumvit, στην Πατάγια, τα μέσα ενημέρωσης της TPN έγιναν μάρτυρες της τελετής εγκαινίων του πρόσφατα διευρυμένου χώρου του Elite Gym and Fitness Pattaya. Με οικοδεσπότες τους κ. Nikola Fara και Markus Balorda, δύο στελέχη της εταιρείας, οι οποίοι προήδρευσαν της επίσημης κοπής της κορδέλας για τον εορτασμό της περίστασης.

Το γυμναστήριο έχει επεκτείνει το χώρο του από τα αρχικά 960 τετραγωνικά μέτρα σε 1,600 τετραγωνικά μέτρα για να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό λάτρεις της γυμναστικής.

Με την επέκταση, το γυμναστήριο μπορεί πλέον να προσφέρει υπερσύγχρονο και ολοκληρωμένο εξοπλισμό προπόνησης για να καλύψει τις απαιτήσεις της αυξανόμενης πελατείας του.

Ο χώρος που προστέθηκε πρόσφατα διαθέτει σύγχρονες και ευρύχωρες αίθουσες προπόνησης και κορυφαίο εξοπλισμό γυμναστικής που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες λάτρεις της φυσικής κατάστασης.

Το γυμναστήριο προσφέρει τώρα μια εκτεταμένη γκάμα εξοπλισμού για καρδιο, προπόνηση ενδυνάμωσης και λειτουργική προπόνηση, συμπεριλαμβανομένων ελεύθερων βαρών, μηχανών smith και πολλών διαδρόμων και άλλων μηχανημάτων καρδιαγγειακής άσκησης.

Για να προσθέσει περισσότερο ενθουσιασμό στην εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε επίσης ένας διαγωνισμός pull-up, dip και arm wrestling για τους συμμετέχοντες να κερδίσουν δωρεάν έπαθλα. Πολλοί λάτρεις του γυμναστηρίου και μέλη των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του The Pattaya News, συμμετείχαν στον εορτασμό, καθιστώντας τον ένα ζωντανό και πολύχρωμο γεγονός.

Τραβήξαμε ένα εκτενές βίντεο από την εκδήλωση και το γυμναστήριο, μείνετε συντονισμένοι για αυτό στις αρχές αυτής της εβδομάδας!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.