Η αστυνομία της Μπανγκόκ κατέσχεσε σεξουαλικά παιχνίδια αξίας ενός εκατομμυρίου μπατ

Μπανγκόκ -

Η αστυνομία της Μπανγκόκ συνέλαβε τρεις φερόμενους πωλητές σεξουαλικών παιχνιδιών και τους κατέσχεσε σεξουαλικά παιχνίδια αξίας ενός εκατομμυρίου μπατ την περασμένη Παρασκευή, 12 Μαΐου.

Οι τρεις ύποπτοι, που ταυτοποιούνται μόνο ως ο κ. Tanayong, 29, η κα Kanree, 27, και η κα Ilda, 32 ετών, συνελήφθησαν στην κατοικία τους στο χωριό Foresta στην περιοχή Nong Chok της Μπανγκόκ την Παρασκευή. Τα επώνυμά τους αποκρύφθηκαν από την αστυνομία εν αναμονή της δικαστικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, η αστυνομία κατέσχεσε 1,066 κομμάτια διαφόρων τύπων σεξουαλικών παιχνιδιών αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου μπατ στην κατοικία των υπόπτων. Οι συλληφθέντες φέρεται να λειτουργούσαν ηλεκτρονικό κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών και πουλούσαν τα άσεμνα αντικείμενα μέσω διαφόρων πρακτόρων μέσω διαδικτυακών πλατφορμών που δεν καταγγέλλονταν. Σε αντάλλαγμα, οι πράκτορες θα λάμβαναν προμήθεια 50% για τις πωλήσεις τους.

Η Pattaya News σημειώνει ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια εξακολουθούν να είναι παράνομα στην Ταϊλάνδη, αν και ορισμένα πολιτικά κόμματα έχουν συζητήσει τη νομιμοποίησή τους όπως εδώ.

Η αστυνομία είπε ότι τα περισσότερα από τα σεξουαλικά παιχνίδια ήταν λαθραία από την Κίνα. Η κα Kanree φέρεται να ήταν υπεύθυνη για την παραγγελία των προϊόντων, ενώ η κα Ilda ήταν υπεύθυνη για τη διαχείριση της σελίδας τους στο Facebook, είπε η αστυνομία.

Και οι τρεις τους θα διωχθούν για παράβαση του ποινικού δικαίου που σχετίζεται με «εμπορία παράνομων ουσιών ή αγαθών και συνδρομή στην απόκρυψη και διανομή παράνομων ουσιών». Θα αντιμετωπίσουν επίσης κατηγορίες βάσει του νόμου περί τελωνείων και του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών, σύμφωνα με την αστυνομία της Μπανγκόκ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.