Μια ματιά στην εβδομάδα που έρχεται στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη Ειδήσεις: Η εβδομάδα των εκλογών είναι εδώ!

Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η τακτική μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ειδήσεις στην Ταϊλάνδη. Αυτό διευκολύνει τους τακτικούς αναγνώστες μας να παρακολουθούν τι συμβαίνει στην Ταϊλάνδη.

Αυτή την εβδομάδα, εστιάζουμε στην τρίτη εβδομάδα του Μαΐου που λήγει στις 20 Μαΐου 2023.

Το μεγαλύτερο και κύριο πράγμα που πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκλογές στην Ταϊλάνδη που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Μαΐου. Δεν πρόκειται να συζητήσουμε εκτενώς τις εκλογές σε αυτή τη σύντομη ανακεφαλαίωση αλλά έχουμε γράψει έναν μακρύ και σε βάθος οδηγό για τις εκλογές εδώ.

Αυτές οι εκλογές και τα αποτελέσματα πιθανότατα δεν θα γίνουν άμεσα διαθέσιμα, αλλά ενδέχεται να δούμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα στις ειδήσεις της Ταϊλάνδης, ανάλογα με τα αποτελέσματα των επαρχιών και τα πολιτικά κόμματα που καταλαμβάνουν την πλειοψηφία των εδρών.

Η πολιτική της Ταϊλάνδης μπορεί να είναι περίπλοκη και είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν πολλαπλοί συνασπισμοί και συνεργασίες μόλις ειπωθούν και γίνουν όλα. Σε αυτό το σημείο το νεοεκλεγμένο κοινοβούλιο και η προηγουμένως διορισμένη Γερουσία θα επιλέξουν τον επόμενο πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης.

Υπάρχουν διάφορα σημαντικά ζητήματα που θα μπορούσαν να επηρεαστούν από αυτές τις εκλογές όπως η νόμιμη κάνναβη που συζητήσαμε εδώ και νόμιμη πορνεία που συζητήσαμε εδώ.

Όλα αυτά θα δικαιολογούν την προσοχή και θα παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις εδώ στο TPN Media.

Οι εκδηλώσεις στην Πατάγια είναι περιορισμένες αυτήν την εβδομάδα λόγω των εκλογών, αλλά η εκδήλωση Oceanman θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στην παραλία Jomtien. Δώσαμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την εκδήλωση εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας όλη την επόμενη εβδομάδα για όλα τα εκλογικά αποτελέσματα και πιθανές αλλαγές που θα μπορούσε να φέρει. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα για την υποστήριξη και το αναγνωστικό κοινό σας!

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/