Ο τερματικός σταθμός 21 Pattaya παρουσιάζει τη νέα πίστα ηλεκτρικού καρτ

Πατάγια -

Το εμπορικό κέντρο Terminal 21 Pattaya προσκαλεί όλους να δοκιμάσουν τη νεότερη προσθήκη του στη λίστα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων – το E Go-Kart Track – που σίγουρα θα προσφέρει σε εσάς ή στα παιδιά σας το καλύτερο βρουμ βρουμ περιπέτεια που θα ζήσετε ποτέ.

Το E Go-Kart Track είναι μια υπαίθρια πίστα αγώνων που προσφέρει έναν ασφαλή και συναρπαστικό τρόπο για να απολαύσετε τη συγκίνηση των κλασικών αγώνων καρτ. Εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα ηλεκτρικά καρτ, η πίστα παρέχει έναν ασφαλή και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο να αγωνίζεστε με φίλους και μέλη της οικογένειας ή να παρακολουθείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν την περιπέτεια με τα περισσότερα οκτάνια της ζωής τους στο πιο ασφαλές περιβάλλον.

Βρίσκεται στο Mini Runway του Terminal 21 Pattaya, η πίστα στοχεύει να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία με μια ειδική πίστα σχεδιασμένη με απαιτητικές στροφές και καμπύλες που σίγουρα θα δοκιμάσουν τις οδηγικές σας ικανότητες. Ζεστός καιρός? Μην ανησυχείτε γιατί ο αγώνας είναι στολισμένος με αρκετή σκιά από τις γύρω καρύδες που προσθέτουν επίσης αυτή την τροπική πινελιά στην ατμόσφαιρα.

Μπορεί να είναι μια εικόνα 3 ατόμων, σκούτερ, segway και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 ατόμου, segway και κείμενο

Η συναρπαστική πίστα E Go-Kart προσφέρει όλη την παραπάνω διασκέδαση σε πολύ ειδικές τιμές αυτή τη στιγμή σε μόνο 300 μπατ για παιδικά εισιτήρια μέγιστης ταχύτητας (κανονικά 350 μπατ) και στα 350 μπατ για εισιτήρια κανονικής μέγιστης ταχύτητας (συνήθως 400 μπατ). Ανοίγοντας καθημερινά από τις 11.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ., μπορείτε να αγωνιστείτε και να πετύχετε αυτές τις απότομες στροφές ή βουτιές ό,τι θέλετε για οκτώ λεπτά ανά γύρο.

Εκτός από το E-Gokart Track, το εμπορικό κέντρο Terminal 21 Pattaya προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλα αξιοθέατα – κινηματογράφο, καφέ και στοά. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τις αγορές τους σε διάφορα καταστήματα και να δειπνήσουν σε μια σειρά από εστιατόρια.

Μπορεί να είναι μια εικόνα ελικοπτέρου και δρόμου

Μπορεί να είναι μια εικόνα 3 ατόμων, σκούτερ, segway και κείμενο

Έτσι, είτε αναζητάτε μια συναρπαστική εμπειρία με φίλους είτε μια διασκεδαστική οικογενειακή μέρα, το εμπορικό κέντρο E-Gokart Track στο Terminal 21 Pattaya είναι ο τέλειος προορισμός. Ελάτε να ζήσετε τον ενθουσιασμό για τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή!

Σημείωση: Τα παιδιά πρέπει να έχουν ύψος 110 εκατοστά και άνω για να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 ατόμων και κείμενο
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.