Η καλύτερη παραλία του κόσμου στο νησί Kradan που θα κλείσει για τέσσερις μήνες

Τρανγκ –

Το νησί Kradan στο Trang, το οποίο έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο, όπως ψηφίστηκε από μια δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα, θα κλείσει προσωρινά τον επόμενο μήνα για μια ετήσια περιβαλλοντική αποκατάσταση.

Το Εθνικό Πάρκο Hat Chao Mai στο Trang ανακοίνωσε το κλείσιμο νωρίτερα αυτό το μήνα. Το ετήσιο προσωρινό κλείσιμο του θαλάσσιου τουρισμού θα είναι για τέσσερις μήνες από την 1η Ιουνίουst μέχρι τον Σεπτέμβριο 30th, 2023. Τέσσερα νησιά στην περιοχή του εθνικού πάρκου, τα οποία είναι το νησί Mook, το νησί Kradan, το Waen Island και το Chuek, θα κλείσουν προσωρινά.

Αυτά τα νησιά θα ανοίξουν ξανά την 1η Οκτωβρίουst, 2023. Το κλείσιμο θα είναι για περιβαλλοντική αποκατάσταση και λόγω της εποχής των νοτιοδυτικών μουσώνων που δεν θα είναι κατάλληλη για θαλάσσιο τουρισμό.

Ο επικεφαλής του εθνικού πάρκου κ. Parit Narasaritkun προσκαλεί τόσο τους Ταϊλανδούς όσο και τους ξένους τουρίστες να επισκεφθούν το νησί Kradan πριν από το κλείσιμο. Το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνεται στην κατάταξη των 100 κορυφαίων παραλιών στη Γη που δημοσιεύτηκε από το worldbeachguide.com δικτυακός τόπος. Οι υποθαλάσσιες περιοχές του νησιού φημίζονται και για τις καταδύσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Phuket Express που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN Media.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/