Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε άστεγο που φέρεται να νοσηλεύει άλλον έναν άστεγο σε βίαιη επίθεση

Πατάγια -

Η αστυνομία επιτέθηκε σε έναν άστεγο στην Πατάγια αφού φέρεται να επιτέθηκε στον άστεγο φίλο του με ένα μέλος δέντρου, μεταφέροντάς τον σε τοπικό νοσοκομείο.

Η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της 5ης Μαΐου. Ένας άγνωστος κάτοικος της Πατάγια ανέφερε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας, που έμοιαζε με άστεγο, ξυλοκόπησε έναν άλλο άστεγο ηλικίας περίπου 50 ετών σε πολτό μπροστά από μια εγκαταλελειμμένη ιδιοκτησία στο Soi Thep Prasit 17, στην υποσυνοικία Nongprue της συνοικίας Banglamung, και τράπηκε σε φυγή.

Ο χτυπημένος και άγνωστος άστεγος τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο από διασώστες Sawang Boriboon. Ένας ντόπιος που είδε το περιστατικό είπε στο The Pattaya News ότι είδε το θύμα και τον δράστη του να μαλώνουν πριν από την επίθεση.

Ο άνδρας χρησιμοποίησε ένα μεγάλο άκρο δέντρου για να χτυπήσει το θύμα πολλές φορές πριν τραπεί σε φυγή. Ο ντόπιος σημείωσε επίσης ότι οι δύο άνδρες ήταν στην πραγματικότητα φίλοι από παλιά και τους είδε μαζί για μερικές μέρες πριν τον ξυλοδαρμό.

Στις 11 Μαΐου στις 8 μ.μ., η αστυνομία της Πατάγια αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι συνέλαβε τον ύποπτο, τον κ. Chaowalit Moonwicha, 42 ετών, ταϊλανδικής υπηκοότητας. Συνελήφθη σε ένα εγκαταλελειμμένο μπαρ στην οδό Thappraya, περίπου 1.9 χλμ. από τον τόπο του περιστατικού. Αρχικά, ο ύποπτος αναφέρθηκε ότι ήταν έφηβος, αλλά ο Chaowalit είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ο κ. Chaowalit φέρεται να παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στον άστεγο φίλο του, υποστηρίζοντας ότι το θύμα τον ανάγκασε σωματικά να επισκευάσει το ποδήλατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, χτυπήθηκε στο κεφάλι και του επιτέθηκε φραστικά πρώτα. Αυτό τον ανάγκασε να αντεπιτεθεί σε αυτοάμυνα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Το θύμα παραμένει αναίσθητο στο νοσοκομείο. Ο ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.