Μεθυσμένος άνθρωπος μπαίνει στη θάλασσα της Πατάγια και περνά τη νύχτα στη γραμμή σημαδούρων

Πατάγια -

  Ένας Ταϊλανδός που φέρεται να σκέφτεται για προβλήματα με την κοπέλα του αποφάσισε να σπαταληθεί σε ουίσκι ρυζιού και μπήκε στη θάλασσα Πατάγια για να περάσει τη νύχτα σε μια γραμμή σημαδούρων. 

Ο σκυθρωπός φίλος, ο κ. Anon Srirue, 29 ετών, βρέθηκε περίπου 50 μέτρα από την παραλία Jomtien σε μια σημαδούρα κολύμβησης στις 5 το πρωί σήμερα το πρωί, 11 Μαΐου.

Κοιμόταν σε μια σημαδούρα και διασώθηκε με ασφάλεια πίσω στην ακτή από τους διασώστες Sawang Boriboon. Ο άνδρας φαινόταν πολύ μεθυσμένος, είπαν οι διασώστες στο The Pattaya News.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, την κυρία Bang-on Thiamrit, 49, ο γιος της έγινε σκυθρωπός με την κοπέλα του για άγνωστους λόγους. Ήταν τόσο αναστατωμένος που οδήγησε το φορτηγό του μακριά από το σπίτι μέσα στη νύχτα και εξαφανίστηκε για αρκετή ώρα.

Ανησυχώντας για την ασφάλειά του, η μητέρα του κ. Anon και η κοπέλα του, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε, αποφάσισαν να περιπλανηθούν αναζητώντας τον στην παραλία Jomtien, όπου συχνά του άρεσε να χαλαρώνει και να σκέφτεται. Στη συνέχεια βρήκαν τον κ. Ανόν να πίνει ουίσκι από ρύζι στην παραλία, κάτι που οδήγησε σε νέα λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού.

Ο γιος είπε ότι ήθελε να πεθάνει και μπήκε στη θάλασσα της Πατάγια πριν εξαφανιστεί στο σκοτάδι. Η μητέρα του ανησύχησε και επικοινώνησε με τις αρχές για βοήθεια. Ωστόσο, ο άνδρας κολύμπησε σε μια σημαδούρα και πήγε για ύπνο αντί να κάνει κακό στον εαυτό του.

Χάρη στους διασώστες, ο άνδρας δεν υπέστη καμία βλάβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεσηκωθεί από την ώρα του Τύπου και στην πραγματικότητα δεν αυτοκτονούσε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.