Δελτίο Τύπου: Ετήσια υποτροφία Sunshine Hotels & Resorts 2023

Ετήσια υποτροφία Sunshine Hotels & Resorts 2023

Στις 6 Μαΐου, η Sunshine Hotels & Resorts φιλοξένησε μια Ετήσια Τελετή Υποτροφιών και γεύμα στο Sunshine Garden Resort.

Ο Πρόεδρός μας, κ. Sant Supornsahasrungsi, και ο εκπρόσωπος της διοίκησης ήταν παρόντες για να απονείμουν προσωπικά 54 υποτροφίες αξίας 152,400 μπατ σε παιδιά του προσωπικού του ξενοδοχείου μας που απασχολούνται. Είμαστε περήφανοι για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των μελών του προσωπικού μας που το κατέστησαν δυνατό.
Αυτός είναι ο τρόπος μας να γιορτάσουμε την εκπαίδευση και να επενδύσουμε στο μέλλον των οικογενειών του προσωπικού μας. Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε αυτή την ευκαιρία να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη των παιδιών των μελών του προσωπικού μας καθώς επιδιώκουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/