Τριάντα Κινέζοι τουρίστες γλίτωσαν από σοβαρούς τραυματισμούς μετά από ατύχημα με λεωφορείο στο Τσιάνγκ Ράι

Τσιάνγκ Ράι -

Τριάντα Κινέζοι επιβάτες έχουν γλιτώσει από σοβαρούς τραυματισμούς μετά τη συντριβή ενός τουριστικού λεωφορείου στην περιοχή Mae Chan.

Η αστυνομία του Mae Chan ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το απόγευμα της Δευτέρας (8 Μαΐουth) στον δρόμο Mae Chan – Fang στην Baan Thung Tang, στην υποπεριφέρεια Pa Tueng.

Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν το λεωφορείο που ανατράπηκε στην άκρη του δρόμου. Το πίσω ελαστικό είχε σκάσει. Μέσα στο λεωφορείο οι ομάδες διάσωσης βρήκαν 30 ανακινούμενους αλλά κυρίως αβλαβείς Κινέζους τουρίστες. Οκτώ από αυτούς είχαν υποστεί σχετικά ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία

Ο οδηγός του λεωφορείου, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές επιβολής του νόμου, είπε στις ομάδες διάσωσης ότι το τουριστικό λεωφορείο ερχόταν από το Mae Ai στο Τσιάνγκ Μάι με κατεύθυνση προς το Mae Chan στο Chiang Rai.

Όταν το λεωφορείο έφτασε σε μια στροφή, ένα πίσω ελαστικό έσκασε με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να χάσει τον έλεγχο, ανατρέποντας το όχημα.

Καμία κατηγορία για το ατύχημα δεν κατατέθηκε αμέσως και δεν ήταν σαφές εάν θα υπάρχουν, ανέφερε η αστυνομία της Mae Chan σε δήλωση, προσθέτοντας ότι ο οδηγός ήταν συνεργάσιμος.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.