Το Κόμμα Bhumjaithai κατέθεσε μήνυση δυσφήμισης κατά της Ταϊλανδικής Crusader κατά της κάνναβης

Ταϊλάνδη -

Το Κόμμα Bhumjaithai έχει καταθέσει μήνυση για δυσφήμιση κατά του αγωνιστή κατά της κάνναβης Chuwit Kamolvisit, αφού ίδρυσε το Κέντρο κατά της κάνναβης (CAC) I'm Bangkok.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Chuwit είπε ότι ο Anutin Charnvirakul, ο ηγέτης του Bhumjai Thai Party, άλλαξε τη στάση του για την κάνναβη από το παρελθόν καθώς υποσχέθηκε κάποτε μια φιλελεύθερη πολιτική για την κάνναβη, αλλά τώρα είπε μόνο ότι το φυτό προοριζόταν μόνο για ιατρικούς σκοπούς.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Την Τρίτη (9 Μαΐουth) Ο δικηγόρος Kamon Srisawat, εκπρόσωπος του Κόμματος Bhumjaithai, κατέθεσε μήνυση στο Ποινικό Δικαστήριο της Μπανγκόκ κατά του Chuwit για φερόμενη δυσφήμιση μέσω διαφήμισης και προσβολή του Συνταγματικού Νόμου των Εκλογών της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Καμόν είπε στον Τύπο «Mr. Ο Chuwit προσπαθεί να βλάψει την ψηφοφορία του Κόμματος Bhumjaithai, πείθοντας τους ανθρώπους με αρνητικούς τρόπους και δίνοντας ψευδείς πληροφορίες και φόβο για την κάνναβη. Αυτές οι ενέργειες έχουν δυσφημήσει το κόμμα. Δεν θέλουμε να πληρωθεί κανένα κόστος ζημίας, αλλά θέλουμε να κινηθούν νομικά εναντίον του ως θέμα αρχής. Τα δικαστήρια της Ταϊλάνδης έκαναν δεκτή την αγωγή που θα εκδικαστεί στις 26 Ιουνίουth, 2023. "

Όταν ρωτήθηκε για το πώς το Κόμμα Bhumjaithai έχει επηρεαστεί ειδικά από τον αγωνιστή κατά της κάνναβης Chuwit, ο κ. Kamon είπε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν λόγω των πιεστικών νομικών μέτρων και του κινδύνου να καταστρέψει την υπόθεση.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.