Οι διασώστες της Pattaya συνέλαβαν τον Python αφού έφαγε το γατάκι

Πατάγια -

Ένας πύθωνας μήκους τεσσάρων μέτρων πιάστηκε στα χέρια αφού καταβρόχθισε ένα αδέσποτο γατάκι σε διαμέρισμα στην Πατάγια. Οι διασώστες του Sawang Boriboon χρειάστηκαν σχεδόν μισή ώρα για να συλλάβουν το γιγάντιο θηρίο.

Ο επιστάτης του διαμερίσματος που ζήτησε από το The Pattaya News να μην αποκαλύψει το όνομά του ανέφερε τη συγκλονιστική ανακάλυψη ενός μακριού πύθωνα στους διασώστες Sawang Boriboon στη 1 π.μ. σήμερα, 7 Μαΐου.

Οι διασώστες έφτασαν στο διαμέρισμα στην υποσυνοικία Naklua της συνοικίας Banglamung για να βρουν έναν πύθωνα μήκους 4 μέτρων κουλουριασμένο δίπλα σε μια δεξαμενή νερού.

Το στομάχι του φαινόταν ογκώδες, με αποτέλεσμα οι διασώστες να πιστέψουν ότι μπορεί να έφαγε κάτι, το οποίο υπέθεσαν ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο άτυχο γατάκι επειδή ήταν διαδεδομένα στην περιοχή.

Στη συνέχεια, οι ιππείς του φιδιού πέρασαν σχεδόν μισή ώρα για να συλλάβουν το φίδι χωρίς να το βλάψουν. Είπαν στο The Pattaya News ότι θα απελευθέρωναν τον πύθωνα στη φύση πολύ μακριά από την κατοικημένη περιοχή.

Ο φύλακας του διαμερίσματος ευχαρίστησε τους διασώστες για την ευγενική τους δράση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.