Βίαια επεισόδια με άστεγους ξέσπασαν στην Πατάγια

Μπανγκλαμούνγκ -

Ένας άστεγος τραυματίστηκε μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν νεότερο άστεγο έφηβο στην περιοχή Πατάγια.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό την Παρασκευή (5 Μαΐουth) κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Soi Thep Prasit 17 στο Nongprue. Αυτοί και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν άγνωστο άστεγο, ηλικίας περίπου 50 ετών, να αιμορραγεί έντονα.

Τέσσερα βαριά τραύματα βρέθηκαν στον ώμο και το κεφάλι του άστεγου. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Ένας μάρτυρας, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Aoi, 48, είπε στο Pattaya News ότι ο τραυματίας ζήτησε από έναν άστεγο έφηβο να φτιάξει ένα ποδήλατο, αλλά έπεσε ως απειλητικός για τον ύποπτο, ο οποίος εξελίχθηκε σε λεκτική και στη συνέχεια σωματική διαμάχη με γυάλινα μπουκάλια και ένα μαχαίρι.

Η Pattaya News σημείωσε ότι πρόσφατα υπήρξαν τέσσερα περιστατικά που αφορούσαν άστεγους να τσακώνονται στην Πατάγια και αξιωματούχοι της πόλης είπαν ότι αυτό έχει γίνει σοβαρό ζήτημα.

Ένα από αυτά τα περιστατικά αφορούσε έναν άστεγο που επιτέθηκε σε νεαρή εργαζόμενη σε μασάζ στο Jomtien με ένα ραβδί χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Σε άλλο περιστατικό ένας άστεγος τραυματίστηκε σοβαρά από μια άστεγη γυναίκα με μαχαίρι, με τα δύο μέρη να έχουν πολύ διαφορετικές ιστορίες.

Στο πιο δημόσιο περιστατικό, ένας άστεγος μαχαίρωσε έναν άλλον άστεγο σε μια προβολή ταινίας σε έκθεση ναών Wat Chai με δεκάδες μάρτυρες στη Νότια Πατάγια.

Νωρίτερα σήμερα, α άστεγος βρέθηκε νεκρός από άγνωστα αίτια στην Walking Street της Pattaya, όπως αναφέραμε εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.