Ο Ταϊλανδός πληροφοριοδότης κατά της κάνναβης δημιούργησε κέντρο κατά της κάνναβης στην Μπανγκόκ

Εθνική -

Ο διάσημος πληροφοριοδότης που έγινε ακτιβιστής κατά της κάνναβης Chuwit Kamolvisit έχει δημιουργήσει αυτό που αποκαλεί Κέντρο κατά της κάνναβης (CAC) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική νομιμοποίησης της κάνναβης του Bhumjai Thai Party.

Το Κέντρο κατά της κάνναβης (CAC) ιδρύθηκε για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την κάνναβη στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με τον Chuwit.

Είπε ότι ο Anutin Charnvirakul, ο ηγέτης του Bhumjai Thai Party, άλλαξε τη στάση του για την κάνναβη από το παρελθόν, καθώς υποσχέθηκε κάποτε μια φιλελεύθερη πολιτική για την κάνναβη, αλλά τώρα είπε μόνο ότι το φυτό προοριζόταν μόνο για ιατρικούς σκοπούς. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Chuwit, υπάρχει ευρεία ψυχαγωγική χρήση ειδικά σε τουριστικές περιοχές που δεν αποσκοπούσε στην αποποινικοποίηση της μαριχουάνας.

Ο Chuwit ισχυρίστηκε επίσης ότι περισσότερο από το 80% της κάνναβης στην Ταϊλάνδη μεταφέρεται λαθραία από την Αμερική και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε THC που την καθιστά πιο κατάλληλη για ψυχαγωγική χρήση από την κάνναβη χαμηλής περιεκτικότητας σε THC που καλλιεργείται στην Ταϊλάνδη για ιατρικούς σκοπούς. Αυτό βλάπτει επίσης τους Ταϊλανδούς αγρότες, πρόσθεσε ο Chuwit.

Η μαριχουάνα προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό στο κοινό και ο Chuwit θα συνεχίσει να εκστρατεύει εναντίον της ακόμη και μετά τις εκλογές της 14ης Μαΐου, σύμφωνα με τον ίδιο.

Η Chuwit πιέζει για να επιστρέψει το φυτό στη λίστα ως ναρκωτικό, κάτι που ουσιαστικά θα έκλεινε χιλιάδες καταστήματα μαριχουάνας σε όλη την Ταϊλάνδη και θα επέτρεπε στο φυτό να χρησιμοποιείται μόνο με την αυστηρότερη άδεια για ιατρικούς λόγους.

Να μάθω περισσότερα σχετικά με την ιατρική πλευρά της κάνναβης στην Ταϊλάνδη από μια κλινική κάνναβης με άδεια, που διευθύνεται από γιατρό, μόνο για ιατρική χρήση, δείτε τους φίλους μας στο FRESH MEDIQ εδώ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.