Ο Ιταλός έχει μια κατάρρευση στο μπαλκόνι του στην Πατάγια, κατηγορεί τη μαριχουάνα

Πατάγια -

Ένας Ιταλός που θεωρούνταν ύποπτος ότι καταναλώνει μαριχουάνα πέταξε πολλά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός ψυγείου, σε ανθρώπους κάτω από το μπαλκόνι του στην Πατάγια. Ευτυχώς, ο άνδρας δεν έβλαψε κανέναν.

Αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα της Πατάγια έλαβαν καταγγελία για έναν αλλοδαπό άνδρα που βρισκόταν σε έξαρση και πέταξε αντικείμενα από το δωμάτιό του στον δεύτερο όροφο σε ανθρώπους στο δρόμο στις 10:30 χθες, 3 Μαΐου. Έσπευσαν στο σημείο με τους διασώστες Sawang Boriboon.

Οι αρχές έφτασαν στο ξενοδοχείο Charlie Place στο Soi Buakhao στην υποπεριφέρεια Nongprue της συνοικίας Banglamung. Πλήθος θεατών παρακολουθούσε τον ύποπτο, τον κ. Antonio M, 43 ετών, ιταλικής υπηκοότητας, από ασφαλή απόσταση καθώς εκσφενδόνιζε πολλά βλήματα από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχείου, όπως μια τηλεόραση, ένα τραπέζι νιπτήρα ή ακόμα και ένα μεγάλο ψυγείο. .

Μπορεί να είναι εικόνα 1 ατόμου, πλήθος και κείμενο

Η αστυνομία της Πατάγια περιέγραψε ότι ο άνδρας ήταν σε κατάσταση φρενίτιδας και πολύ μη συνεργάσιμος. Τελικά, αστυνομικοί και διασώστες χρειάστηκε να εισβάλουν στο δωμάτιό του και να τον κατεβάσουν. Οι αρχές είπαν στο The Pattaya News ότι βρήκαν τρία φακελάκια μαριχουάνας, χαρτιά σε ρολό και σύνεργα μαριχουάνας μέσα στο δωμάτιο του κ. Antonio. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Η αστυνομία πήρε συνέντευξη από την Ταϊλανδέζα φίλη του Ιταλού κα Νιντ, το πραγματικό όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό από τις αρχές. Είπε ότι αυτή και ο κύριος Αντόνιο είχαν σχέση για δύο μήνες και ο φίλος της δεν είχε ποτέ συμπεριφερθεί ξέφρενα έτσι.

Μπορεί να είναι μια εικόνα 9 ατόμων και ένα κείμενο που λέει "SUBWAY SUBWAY SUBWAY"

Ο αλλοδαπός φίλος κάπνισε πολύ μαριχουάνα χθες και έγινε παρανοϊκός, νομίζοντας ότι κάποιος προσπαθούσε να του κάνει κακό, σύμφωνα με την κ. Νιδ. Κλείδωσε την εξώπορτα και στάθηκε πανικόβλητος στο μπαλκόνι πριν αρχίσει να πετάει αντικείμενα στους ανθρώπους. Στη συνέχεια, η κα Νιντ κάλεσε σε βοήθεια την αστυνομία.

Η αστυνομία είπε ότι ένα μηχανάκι υπέστη ζημιές από τον άνδρα. Αντιμετωπίζει νομικές κατηγορίες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και φέρεται να κατηγόρησε το περιστατικό σε προσωρινή ψύχωση από μαριχουάνα, αν και αυτό δεν έχει αποδειχθεί ιατρικά, προειδοποίησε η αστυνομία και άλλοι παράγοντες μπορεί να ευθύνονται.

Η κάνναβη αποποινικοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη τον περασμένο Ιούνιο, αλλά ήταν ένα άκρως πολωτικό πολιτικό ζήτημα και οι τελικοί νόμοι αναβλήθηκαν στο Κοινοβούλιο επειδή οι αντίπαλοι και οι υποστηρικτές δεν μπορούσαν να δουν από κοντά.

Για μια αξιόπιστη και αδειοδοτημένη κλινική αυστηρά ιατρικής κάνναβης στην Πατάγια που μπορεί να εξηγήσει με σαφήνεια τυχόν πιθανές παρενέργειες, να εξαλείψει μύθους και να συνταγογραφήσει σωστές δόσεις και να παρέχει πραγματική υποστήριξη γιατρού, προτείνουμε το FRESH MEDIQ, που βρίσκεται εδώ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.