Real Estate: Ευρύχωρο κτήμα με επτά κτίρια, οκτώ υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια προς πώληση στην Πατάγια

Ευρύχωρο κτήμα με επτά κτίρια, οκτώ υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια προς πώληση στην Πατάγια.

Περισσότερες φωτογραφίες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος και στον παρακάτω σύνδεσμο για την πύλη ιδιοκτησίας μας.

Για συγκεκριμένες πληροφορίες, ξεναγήσεις στον χώρο και περισσότερες λεπτομέρειες δείτε παρακάτω, επικοινωνήστε απευθείας με τον πράκτορα και όχι τα νέα. Μόνο σοβαρές προσφορές/ ενδιαφέροντα.

Τοποθεσία: Η άκρη της λεκάνης Mabprachan, Nongprue, περιοχή Pattaya

Ταϊλανδικό όνομα στον τίτλο ιδιοκτησίας.

Τιμή καταχώρισης:

18,000,000

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε αυτό το ακίνητο ή να πουλήσετε ένα, καλέστε 088-9272454 (Punnipa) ή προσθέστε το Line ID: punnipa29.

Κάντε κλικ ή πατήστε εδώ για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες από την πύλη ακινήτων μας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/