Ο Ροταριανός Όμιλος Pattaya International ανακοινώνει δωρεά 500,000 μπατ, δώρο σε έναν άπορο σκοπό

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Το να ζεις μια γεμάτη ζωή στην Πατάγια είναι προνόμιο», λέει ο Tom Keightley, Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Pattaya International (RCPI). «Γι' αυτό είμαστε πρόθυμοι να ανταποδώσουμε την αγαπημένη κοινότητά μας», προσθέτει.

Η RCPI είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την προμήθεια μιας δωρεάς 500,000 THB από ένα ίδρυμα με έδρα την Ελβετία, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά ο Tommy Dee του Radio Fabulous 103 FM στην πρωινή τους εκπομπή. Το Fabulous 103 FM δεν είναι συνδεδεμένο με την TPN Media, αλλά και οι δύο οργανισμοί διατηρούν καλές σχέσεις και η TPN Media είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί αυτά τα νέα.

Ο Pierre Rothschild, ο οποίος επιβλέπει τις επικοινωνίες για το RCPI, διευκρινίζει: «Ολόκληρη η δωρεά διατίθεται για την αγορά βασικού εξοπλισμού που μια φιλανθρωπική οργάνωση απαιτεί επειγόντως για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη, βελτιώνοντας τελικά την ποιότητα ζωής τους. Δεν προορίζεται για λειτουργικά έξοδα όπως μισθοί. Περιμένουμε με ανυπομονησία προτάσεις έργων από ενδιαφερόμενες φιλανθρωπικές οργανώσεις.”

Ως η πιο πρόσφατη προσθήκη στους Ροταριανούς Ομίλους της Pattaya, το RCPI άνθισε υπό την καθοδήγηση της Philip Wall Morris. Ο σύλλογος καλωσορίζει νέα μέλη, καθώς η εμπειρία του Ρόταρυ έχει αποδειχθεί πολύτιμο πλεονέκτημα για πολλούς στην Πατάγια. Η συνεργασία με μέλη από όλο τον κόσμο και η συμβολή σε ουσιαστικό φιλανθρωπικό έργο μπορεί να εμπλουτίσει την καθημερινή ζωή όλων των συμμετεχόντων.

Για να υποβάλετε προτάσεις δωρεών ή να εκφράσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το RCPI μέσω email.

rcpattayainternational@gmail.com

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/