Η Pattaya θα πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια ακρόαση για το έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας 3 αεροδρομίων

Πατάγια -

Οι αρχές της Πατάγια προσκαλούν τους ανθρώπους να παρακολουθήσουν την πρώτη δημόσια ακρόαση σχετικά με τη διαχείριση του χώρου που περιβάλλει το έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας 3 αεροδρομίων, το οποίο βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη.

Η γραμμή τρένου, επίσημα γνωστή ως High-Speed ​​Rail Linking Three Airports Project, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2029. Θα συνδέει μεταξύ τους τα αεροδρόμια Don Mueang, Suvarnabhumi και U-Tapao.

Η σιδηροδρομική σύνδεση αποτελεί μέρος του έργου του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου (EEC).

Στις 8 Μαΐου, η πόλη Pattaya θα κανονίσει την πρώτη δημόσια ακρόαση σχετικά με τη διαχείριση του χώρου γύρω από την εγκατάσταση του έργου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο Ban Rod Fai στην περιοχή Banglamung από τις 8:30 π.μ. έως τις 12 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε สายตรงนายกเมืองพัทยา.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.