Η Pattaya θα πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια ακρόαση για το έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας 3 αεροδρομίων

Πατάγια -

Οι αρχές της Πατάγια προσκαλούν τους ανθρώπους να παρακολουθήσουν την πρώτη δημόσια ακρόαση σχετικά με τη διαχείριση του χώρου που περιβάλλει το έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας 3 αεροδρομίων, το οποίο βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη.

Η γραμμή τρένου, επίσημα γνωστή ως High-Speed ​​Rail Linking Three Airports Project, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2029. Θα συνδέει μεταξύ τους τα αεροδρόμια Don Mueang, Suvarnabhumi και U-Tapao.

Η σιδηροδρομική σύνδεση αποτελεί μέρος του έργου του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου (EEC).

Στις 8 Μαΐου, η πόλη Pattaya θα κανονίσει την πρώτη δημόσια ακρόαση σχετικά με τη διαχείριση του χώρου γύρω από την εγκατάσταση του έργου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο Ban Rod Fai στην περιοχή Banglamung από τις 8:30 π.μ. έως τις 12 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε สายตรงนายกเมืองพัทยา.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.